Vargavivii kérdése:
Mitol lehet ez,? A hugycsombol feheres ilyen sargas folyas jon? 38hetes vagyok.
Figyelt kérdés
38hetes terhes vagyok. Feheres sargas folyas jon a hugycsombol. Viszket nagyon meg eg. Kenem pedig kanesztennel. De nem mulik. Nem reg agumentint is szedtem. Vizelet tenyesztes is volt de semmi nem volt a vizeletembe. Felek hogy a babanak lehet valami baja ettol2019. márc. 28. 14:57
1/8 anonim válasza:
Ha a húgycsövedből jön valami fertőzés gyulladás. Biztos a húgycsőből jön? A Canesten nem való oda
2/8 A kérdező kommentje:
Igen onnan jon. Egy ido utan feher darabokat eszlelek ott . Es viszket meg eg nagyon.. mi tevo legyek?
2019. márc. 28. 17:48
3/8 anonim válasza:
Hát sürgősen menj orvoshoz. Ha tényleg ilyen fehér folyasod van főleg ha a húgycsövedből jön
5/8 A kérdező kommentje:
Nincs magan orvosom. Nogyogyasz ezen a heten meg mar nincs. Mi lehet ez??
Vagy mit tegyek?.menjek ezzel be a nogyogyaszati surgossegire?
2019. márc. 28. 20:23
8/8 A kérdező kommentje:
Igen. Voltam. Be mentem nyiregyre a surgossegire. Irtak gyulladas csokkentot. Nagy a gyulladas nallam...
2019. márc. 29. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!