Ez volna a peteérés, ovuláció? Minden egyes hónapban, menzesz után kb 5 nappal fehéres-átlátszó szagtalan folyás, ami 4 vagy akár 6 napig is eltart, majd vége? Ez a normális?
Na, mégegy tudatlan, aki szépen-vígan éldegél abban a tévhitben, hogy menstruáció után a nő szervezete nem befogadóképes, vagyis, nincs peteérése. Elmondanám, hogy DEHOGYISNEM! Sajnos pont az ilyenek miatt van annyi nem kívánt terhesség is, amilyen az első válaszoló, mert azt hiszik a nők, hogy a periódusuk után nem lehet, közben meg tádám! Jön a meglepi.
Kérdező, nem egyforma egyetlen nő szervezete sem. Elárulom, hogy valóban nem a nagykönyv szerint működik mindenki és igen, a tied 99%, hogy peteérés amiről beszélsz (főleg hogy minden egyes hónapban ezt tapasztalod, szagtalan, fehér, ez tipikusan OVULÁCIÓ)!
Ha még nem akarsz gyereket, ebben az időszakban különösen védekezz! Ha meg szeretnél, akkor ILYENKOR mindent bele! :)
28/N
Kérdező, látom, nem értetted a lényeget. Nem azt mondtam, hogy nem normálisan működik a tested, maximum nem a "nagykönyv" szerint, ami annyit jelent, nem pont középidőben ovulálsz, ahogy az első válaszoló írta, nem 2 héttel menzesz után.
Olvasd újra, de 16 évesen még kislány vagy, hogy itt fórumozz a témáról. Anyukád, biosz óra, akármi nem világosított fel?
Kicsit félreértetted a válaszomat, ugyanis pont nem az első válaszolót támasztottam alá, s azt sem írtam, hogy az ilyen nőknek rendellenes a szervezet működése.
# 8
Akinek rövid a ciklusa - 28 napnál rövidebb, az simán ovulálhat a menstruációja végétől számított 5-6. napon.
De ha a konrét kérdésnél maradunk, szerinted hol írt olyat a kérdező, hogy a mensturáció után 5-6 nappal ovulál?
9!
"Minden egyes hónapban, menzesz után kb 5 nappal"
Olvasd el a kérdést, mielőtt engem oltogatsz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!