Nőgyógyászhoz ti hány évesen mentetek először?
16 évesen, vérzészavarom volt muszáj voltam elmenni. Nemiéletet csak 3 évvel később kezdtem élni.
Ha egy lány szexel akkor évente ajánlott a nőgyógyászati szűrés, tökmindegy, hogy 15 vagy 22 éves.
25 éves kor felett pedig szüzen is ajánlott az évenkénti rákszűrés.
Látom nagyon le vagyok maradva a többiekhez képest.
22 évesen veszítettem el a szüzességem, utána mentem először nőgyógyászhoz.
24N
21 évesen.
Igazból ma már úgy gondolom, mehettem volna előbb is, bár szerencsére nem lett bajom.
(18 éves koromtól volt szexuális életem, de egész addig csa gumival.)
25N
Aki lepontozott mondja màr el mi nem hasznos a válaszomban? A kérdésre válaszoltam teljesen normálisan! Erre 38%-ra le vagyok pontozva. Érdekes. Akkor milyen választ szabad írni ami hasznos? Komolyan kérdezem.
4-es voltam
Ugyan én nem pontoztalak le, de gondolom azért is történt ez, mert a többieket elég pökhendi módon/ lenézően minősítetted. Hogy úgy látszik, csak te nem vagy egy "ribi", aki nem feküdt le olyan korán senkivel.
Szerintem a válaszod ugyanolyan hasznos maradt volna enélkül a minősítés nélkül is. Pl. amúgy én is 18 évesen vesztettem el, de szerintem nem kell minősíteni emiatt.
Én senkit nem néztem le. Pont, hogy azt jegyeztem meg, hogy a többiekhez képest én milyen későn voltam először orvosnál, és le vagyok maradva ilyen tekintetben. Miért kell mindenbe a rosszat belemagyarázni?
Senkit nem ribiztem le, és eszemben nem volt ilyen, ugyanis nem szokásom ilyen stílusban beszélni. Minden jót akkor.
Teljesen igazad van 4-eske, nem néztél le senkit, a tényeket írtad le.
Aki kötekedni akar, azzal meg ne törődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!