Mit csináljak hogy ne ázzak át? Nem ébredek fel hogy ha cserélnem kell.
Ha összeköltöztetek, akkor gondolom, felnőtt emberek vagytok. Egy felnőtt férfi meg tudja, hogy a nők menstruálnak és bizony, baleset is előfordulhat. Emiatt szorongani teljesen felesleges, mert nincs ebben semmi szégyellnivaló, bárkivel megtörténhet.
Megoldásnak vagy azt tudom ajánlani, hogy beteszel tampont is és olyan 6 óra elteltével felkelsz cserélni (ébresztő, bár ez meg a párodat is felkeltheti) vagy alapból beraksz 2 db betétet, hátulra én pl egy vékonyabbat szoktam, mivel nem sok, de egy kevés vér sajnos gyakran odafolyik. Tehetsz be pluszba vattát is, ha gondolod ja és éjszakai betétet használj mindenképp.
Állíts be ébresztőt 3-4 órával későbbre, én is azt csináltam régebben, amikor erős vérzésre számítottam éjszaka.
Amúgy meg ne aggódj, meg kell tanulnia, hogy ez az élet része.
Mostanában szoros bugyival használok éjszakai betétet, rá pedig egy fekete férfi alsót húzok, mivel kisajátítottam párat a férjemtől. :D
1. Tampont/intimkehely + betét
2. Beállítod x óránként az ébresztőt és kimész cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!