Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek melyik az ideálisa...

Szerintetek melyik az ideálisabb a nőgyógyász választásnál? Ha az orvos férfi vagy nő?

Figyelt kérdés

Igazából talán ez hülye kérdés de csak kíváncsi vagyok a véleményekre és tapasztalatokra. Esetleg valaki tudna is ajánlani nekem egyet? Óbudán és környékén keresek elsősorban és magándokik érdekelnének.

Előre is köszönöm a segítséget!

2019. márc. 22. 09:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

Én is nagyon parás voltam, de anyum és az olvasottak arra a döntésre juttatak, hogy jobb egy férfi nőgyógyász. Megbizonyosodtam róla, hogy tényleg jó szakember volt!

(Nem mennék máshoz)

2019. márc. 22. 20:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :) valaki esetleg is tudna ajanlani nekem, akihez elmehetnek? Kb masfel eve voltam utoljara...egy oreg fickonal mert anyum is hozza jar...de nekem nem volt szimpi radasul koltozes miatt mar nincs is a kozelben...szoval pesten belul szeretnek most egy jo nogyogyaszt talalni valaki esetleg tudna segiteni ebben? :))
2019. márc. 22. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk kizárólag nő! Ennek már több mint 27 éve, és ugyanahhoz.
2019. márc. 23. 06:59
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

Természetesen női orvos lenne az ideális, csak sajnos nagyon kevesen vannak. Miért ne mennél olyan orvoshoz, akinek ugyanolyan "alkatrészei" vannak mint neked és nem csak az elbeszélésekből ismeri azt? Az esetleges fájdalmakat is könnyebb neki megértenie -hiszen neki is van- mint egy ffinak elmagyarázni.

Nekem női dokim van a kezdetek óta, szültem is 2x már és nagyon elégedett vagyok vele.

2019. márc. 23. 19:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Kihez jártok? Holvan helyileg? :)
2019. márc. 25. 10:36
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
Miért is ne mennék női orvoshoz, akinek ugyanazok az "alkatrészei" vannak mint nekem, ugyanazokkal a problémákkal küzdhet amikkel én is, nem kell mindent elmagyaráznom részletesen abban a nem éppen kellemes poziturában, hiszen fél szavakból is kellene értenie engem.
2019. márc. 31. 15:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem női orvos a természetes.
2019. máj. 31. 12:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Női dokit választottam, hiszen mégis csak az esetleges problémák is közösek lehetnek. A szégyenlősség is kisebb így.
2019. szept. 27. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!