Szerintetek melyik az ideálisabb a nőgyógyász választásnál? Ha az orvos férfi vagy nő?
Igazából talán ez hülye kérdés de csak kíváncsi vagyok a véleményekre és tapasztalatokra. Esetleg valaki tudna is ajánlani nekem egyet? Óbudán és környékén keresek elsősorban és magándokik érdekelnének.
Előre is köszönöm a segítséget!
Én is nagyon parás voltam, de anyum és az olvasottak arra a döntésre juttatak, hogy jobb egy férfi nőgyógyász. Megbizonyosodtam róla, hogy tényleg jó szakember volt!
(Nem mennék máshoz)
Természetesen női orvos lenne az ideális, csak sajnos nagyon kevesen vannak. Miért ne mennél olyan orvoshoz, akinek ugyanolyan "alkatrészei" vannak mint neked és nem csak az elbeszélésekből ismeri azt? Az esetleges fájdalmakat is könnyebb neki megértenie -hiszen neki is van- mint egy ffinak elmagyarázni.
Nekem női dokim van a kezdetek óta, szültem is 2x már és nagyon elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!