Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Harmadik kerületben melyik...

Harmadik kerületben melyik nem magán nőgyógyásszal van valakinek valamilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

Jó vagy rossz, kit ajánlanátok?

Az interneten őket találtam:

dr. Hajnáczky András dr. Nagyházi Orsolya dr. Udvardi Réka

dr. Czeiner Béla dr. Tompa Norbert dr. Siklódi Zsolt dr. Nagyházi Orsolya

2019. márc. 17. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Hajnaczky doktor ur nagyon jo, kedves is, segito kesz is. Erti a dolgat. Udvardi pokhendi, hozza nem mennek, eleg volt a terhes gondozoban a ctg, meg amikor jott ment a gyerekagyas osztalyon plusz ha vizit volt, elegge lenezo a stilusa.

Tompa doktor ur se rossz, de nem is annyira profi.

2019. máj. 25. 11:12
 2/3 anonim válasza:
dr. Tompa Norbert választott orvosom volt, megállapodtunk, hogy mennyit fizetek neki a levezetett szülésért. Sajnos a babám a méhemben meghalt. A halott babát meg kellett szülnöm. Jeleztem dr. Tompa Norbertnek, hogy így is fizetni fogunk neki. Biztonságot jelentett volna, ha egy ismerős orvos van velünk ebben a nehéz pillanatban. Viszont ő közölte, hogy nem ér rá, el kell mennie. dr. Tompa Norbert cserben hagyott életem legnehezebb pillanatában. Nincs kétségem afelől, hogy ha élő babát szültem volna és a doktornak éppen programja van, ugyan úgy cserben hagy, mint ahogy most tette.
2019. dec. 30. 20:34
 3/3 anonim válasza:

Amikor egy orvos elfogadja a felkerest, akkor nagyjabol tud vele szamolni, hogy mikor legyen elerheto, peldaul ha decemberre vallalt akkor valoszinuleg nem augusztusban fogsz szulni, igy akkor elmehet szabadsagra. Egy veteles sajnos kiszamithatatlan, azt nem tudja garantalni, hogy annal is ott tud lenni, barmennyire is szeretne. Biztosan nem ilyen hidegen es ridegen kozolte, hogy nem er ra, ez nem vall ra. Ha vallalta a szuleslevezetest, akkor azt teljesiti is, hacsak nem nem kozbe olyan dolog, ami miatt nem tudja megtenni - ami lassuk be, meg az orvosokkal is megeshet.

Tompa doktor nagyon profi orvos es emberileg is kifogastalan, ez utobbit mindenki erzi egy elso szemelyes talalkozas utan is.

A tobbiek szakmailag mind nagyon jo orvosok, mindannyiuknak mas a szemelyisege, igy lehet, hogy aki nekem nem szimpatikus az masnak igen. Szemelyes talalkozas alkalmaval azonnal tudni fogod, hogy ki all hozzad a legkozelebb emberileg.

jan. 4. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!