Miért állnak szét a melleim?
Persze...
Nézegettem már pár ezer csaj meztelen testét és mindre van példa.
Szerintem semmi gond nincs a szétálló mellekkel, attól még szép egy mell :)
Nekem is hasonló állásúak kb. Én sose voltam több 55 kilónál (még nem szültem), általában 50 vagyok max. Szóval nem függ a súlytól, ez adottság.Jó, ha 100 kiló lennék, akkor nyilván a melleim is nagyobbak lennének, lehet nem lenne akkora hézag köztük. Nem imádom őket különösebben én sem.:(
Melltartóból nekem elég jó formát adnak a push uposok, az ilyesmi fazonok [link]
Örülj neki. Szerintem az összeálló mellek öregítenek. Nincs nagy melled, ezért van nagyobb hely közte, de ez teljesen normális. Azért nem hiszem, hogy a hónod alatt vannak a melleid, hogy csúnya lenne. 75 ös hátad meg nem lehet nagy.
Nekem is kb ilyen a méretem, sosem gondoltam, hogy szétállnának azért mert másoknak összeér. Az a nagy mell, meg a szilikon.
Próbálj nagyobb melltartókat, esetleg push uposat, az összenyomja, ha neked az tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!