Arcbőr és fogamzásgátló tabletta?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azokhoz szólna a kérdésem elsősorban, akiknek pattanásos/problémás bőrükön segített a fogamzásgátló tabletta.
Mikor vettétek észre a javulást? Rögtön az első hónapban, mikor elkezdtétek szedni, vagy csak később?
Bármilyen tapasztalatot szívesen olvasok a témában. Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
2019. márc. 9. 22:39
1/7 anonim válasza:
Még ma is írnak fel csak pattanásos bőrre fogamzásgátlót?
(Bocsi az offért, tenyleg érdekel)
2/7 anonim válasza:
Hát én egyáltalán semmi változást nem vettem észre az arcomon a f.gátlótól. ugyanúgy kijönnek apróbb pattanások hol itt hol ott.
4/7 anonim válasza:
Január óta szedem a fogamzásgátlót (Belara). Azóta már nem jönnek ki újak és szépen múlnak el azok is, amik voltak.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Első: igen, még mindig "használják" pattanások kezelésére is, sőt sajnos vannak bőrgyógyászok, akik minden kivizsgálás és kezelés nélkül egyből ezt ajánlják. Az már másik kérdés, hogy valaki elkezdi-e szedni csak ebből a célból.
2019. márc. 10. 09:38
6/7 anonim válasza:
Nekem dienillet írtak fel, nagyon durva, pattanásos bőrre. 2 évig szedtem, aztán újra csúnya lett a bőröm. Keletkezett egy olyan pattanás(ciszta) amit sebész távolított el
7/7 anonim válasza:
Nekem segitett, bar nem durva pattanasos a borom. Nem kimondottan erre szedtem, ez csak kellemes mellekhatas volt :) Miota nem szedem, megint tag porusos es itt-ott pattanasos az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!