Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hölgyek! Női vagy férfi...

Hölgyek! Női vagy férfi nőgyógyászt választotok. Miért döntöttetek így?

Figyelt kérdés
2019. márc. 6. 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

A kettes valaszolo agyilag serult :'D

Nekem volt no es ferfi orvosom is, mindketto profi. A no mar nem dolgozik a varosban, igy maradt a ferfi. Ha nogyogyaszhoz megyek, eszembe se jut semmi szexualis, csak varom, hogy leszallhassak vegre arrol az asztalrol xD Szerintem a doki sem azert van ott, hogy nezelodjon.

2019. márc. 7. 12:27
 12/20 anonim ***** válasza:
60%

A 2-es válaszoló beteg, orvos beteg kapcsolat mond valamit?

Férfi dokim van, kb őt ajánlják a környéken elsődlegesen, nagyon elégedett vagyok.

2019. márc. 9. 07:48
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nőhöz járok,előtte könnyebb levetkőzni,mindig is jót fogtam ki,de mindig is mielőtt orvoshoz mentem volna előre utána néztem mit hallani az adott orvosról.

Utána kell az orvosnak nézni,mit hallani róla nem szabad csak úgy elmenni mert éppen valaki csak férfihez vagy csak nőhöz akar menni,mert bármelyik lehet tapintatlan,azt nem az orvos neme határozza meg.

2019. márc. 9. 19:58
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

Off:

Szerintem a lényeg hogy mindig utána nézzünk mit hallani az orvosról.Vannak jó férfi és női orvosok is és mindenki ha alaposan utána járt mit hallani a dokiról,arról akár hogyan vizsgál akkor tud számára megfelelőt keresni.

Igen is sok embernek fontos az orvos neme és ha van lehetőség választani akkor éljen is vele,de ne csak az orvos neme legyen a lényeg,mert bármelyiknél jól félre nyúlhat.

Amúgy sajna igaz az hogy ha egyszer rossz női orvosnál jártak akkor mindjárt az összes női orvosról úgy beszélnek mintha mind tapintatlan és durva lenne!!!

Pedig férfiak közül is sok tapintatlan és durva van,de arról hallgatnak.

2019. márc. 9. 20:02
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

Férfihoz járok. Itt kevés is a nő, és nekem nem szimpatikusak. Nőnél nem is szültem volna, ha elakad a gyerek, azt ki kell nyomni. Egy 50 kg-s nőnek van rá ereje? Hallottam, hogy volt olyan, hogy az itteni női doki kénytelen volt behívni a női kollégát, mert nem tudta kinyomni a páciensből a gyereket.

Amúgy én nem gondolnám, hogy ennyitől beindul egy orvos, nagyon sok ilyet lát, nem érdekli már. Talán a kezdők, de szerintem egy-két hét alatt immunis lesz rá. Hogy a műtősfiú kibeszéli a nőket, az más téma, ő nem látja őket úgy soha, neki még izgalmas lehet.

2019. márc. 17. 13:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Előző voltam, bocsi, szóval a nő nődoki behívta szüléshez az erősebb férfi kollégát, Ezt akartam írni.
2019. márc. 18. 12:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Női orvosom van most, de nem azért választottam mert nő. Vagyis először igen, fiatal voltam még nagyon (14) és muszáj volt nőgyógyászhoz mennem, nem mertem palihoz menni. Aztán ő elment szülni, én meg válottam egy másodikra, férfi volt, de nagyon jó fej, alapos, korrekt. Aztán ő elment nyugdijba, így megint a nőnél kötöttem ki. Mondanám, hogy az alapján választottam, hogy milyen orvos, de a környéken rajta kívül csak az exem édesapja van, nincs az a pénz, hogy én odamenjek. Ha nem az lenne aki, valószínűleg hozzá járnék, mindenki dicséri. Úgyhogy alapvetően én is azt mondom, hogy jobb tudás és hozzáértés alapján választani a nem helyett.
2019. ápr. 4. 22:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém nő. Sokkal jobb mint a férfiak. Ő az egyetlen nő akinél voltam, azóta nem is megyek máshoz. Nálam a férfiak durvák voltak.

23

2019. ápr. 17. 14:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Nőnél,könnyebb volt vele beszélni,levetkőzni,kedves,tapintatos és megértő
2019. máj. 14. 20:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Majdnem írtam, hogy nemet is írjatok, de elvileg nőgyógyásza csak nőknek van :D Am biztos vagyok benne, hogy csak a fiatal kezdő nőgyógyász férfiak szeretnek kukkolni, pár év alatt kiégnek annyi büdöskét látnak....Akkor már nem érdekli őket.
2019. máj. 29. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!