Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoknak főként! Pénisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak főként! Pénisz méret kérdés! Kicsit másképp mint szokták! Kit választotok?

Figyelt kérdés

1. Te, a holgy, aki 5 ferfi kozul valszthat part maganak

2. Izmos Sanyi: Igényes, 170 cm magas, Kockás has, izmos, idegbeteg, pénisze 14 cm átméröje 3.5 cm

3. helyes feri: Igényes Helyes, Aranyos, vicces, Ideges természetű, Őnimádó, 185 cm magas pénisz mérete 20 cm átméröje 5 cm

4. Kövér Peti: Igénytelen, Kövér, 173 cm, Megértő , Jó szivű, Segitőkész, Pénisz mérete 12 cm Átmérője 3 cm

5. Kocka tibi: Igényes Szemüveges, Számitogép rajongó(kocka) Patanásos, Okoskodo, 168 cm magas Pénisz mérete 16 cm átméröje 3.5

6. Brad pitt: Igényes, Gazdag, Helyes, Mindig a munkája az első,(Munkamániás), 181 cm magas péniszmérete 8.5 cm átméröje 3 cm

#fiú #szex #férfi #pénisz #döntés #hímvessző #lányokank #fériak választás
2013. nov. 13. 01:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se, mert jóképű, magas, megértő, kedves, hűséges, és a cm nem fontos ;)
2013. nov. 13. 01:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Brad Pitt farka tökéletes, mert:

[link]

2013. nov. 13. 01:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Én, mint lány, hosszútávú kapcsolatra Tibit választanám. Sajnos, hozzá hasonló a természetem, így megértjük egymást, és elég jó lenne vele a sex. Mögötte szorosan Peti, aki a természetével nagyon szerethető, és ha szeret, akkor talán valamennyit tudnék változtatni a külsején is. Itt a sexszel lenne egy kis probléma.

Az alapidézet ilyen kérdéseknél: A külső megfog, a belső megtart, a jó sex összeláncol. Az, hogy kinek mekkora a jó, és hogy ki hogy tud bánni vele, az nő, és férfi függő. Tekintsük minden férfi szex tudását egyenlőnek, hogy közöttük ebben a tekintetben a különbség csak a mérte legyen.

A külső megfog: Peti és Tibi rögtön kiesik, hozzájuk lányok nagy valószínűséggel nem mennek oda.

A belső megtart: Sanyi és Feri kiesik, hiába jóképűek mindketten, egy pár hónapnál nem húzzák tovább a természetük miatt. A munkamánia miatt Mr. Pitt is kb. fél-egy év alatt kiesik, ill. a pénze miatt maradhat, ekkor viszont:

A jó szex összeláncol: hát igen...

Ez alapján a legnagyobb esélye mégis Ferinek van, aki helyes, aranyos és vicces, valamint az ágyban elég jó, ill. Sanyinak, attól függ, hogy mit értesz idegbeteg alatt (lehet jó értelemben is használni, pl. szókimondó, merész, extrém, hirtelen) Mármint ha ebből az 5ből kéne választani.

2013. nov. 13. 01:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Feleségül mennék Brad Pitthez, és Helyes Feri lenne mellette a szeretőm. :D
2013. nov. 13. 01:45
 5/10 anonim ***** válasza:

egyik sem

mert spec egyik sem olyan amilyen pasi kellene nekem

2013. nov. 13. 08:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyik sem, mert páromban ötvözve vannak a jó tulajdonságok, amik nekem kellenek.
2013. nov. 13. 08:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyik sem...

Kettő magasabb csak nálam...

És sem helyes fiút, sem kisfarkú munkamániást nem szeretnék...

Mondjuk legyen egy ilyen verzió:

7. Hétköznapi pasi: Igényes. Nem gazdag, de tud mit kezdeni az életével. Van munkája (vagy olyat tanul, hogy lesz), amivel a párja keresetével együtt el tudnak tartani egy családot. Nyugodt, de határozott jellem. Átlagos, karakteres férfiarc, legalább 176 cm magas. Izmos, de nem kockahas, csak úgy férfiasan.. Péniszméret 17 és 20 között, átmérő 3,5-4 cm.

2013. nov. 13. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy itt nincs tökéletes, de szerintem a kérdező pont erre akart rámenni, hogy a lányoknak mi számít jobban: A külső, a belső, vagy a méret.
2013. nov. 13. 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:
sportos,szexi ês 18-cm vagy nagyobb kuki.ez.a.pasi.nagy kuki izgi,jo nagyon
2013. nov. 13. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a felsoroltak közül egyik sem felel meg.
2013. nov. 13. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!