Cseppet sem ciki. Sőt, nagywécézni sem ciki! (De azért légy tapintatos és kicsit fordulj el az emberektől, menj fedezékbe...!)
F.
A őzike is elgondolkozik ezen mindig, mikor a dolgát végzi :D
Egyébként meg környezetkímélőbb, mint az angol wc.
Ciki vagy nem, néha sajnos nincs más választás.
Mondjuk a férfiaknak ez nem probléma, keresnek egy szimpatikus bokrot és kész.
Nőként viszont tényleg elég kínos tud lenni. Főleg pl egy szabadtéri rendezvényen, ahol csak ezek az undorító toi-toi wc-k vannak. Hát azokat messziről kerülöm. Inkább akkor elmegyek, elbújok valahova a bozótba, még az is higiénikusabb. Persze visszatartom amíg lehet, de ha már nem bírom tovább, akkor muszáj elmenni valahová.
Nagy wc-zést még nem csináltam soha, remélem nem is kerül rá sor.
Semmi sem ciki addig, míg valaki meg nem lát.
Egyszer egy budatétényi bozótos terület közelében jött rám, így elbújtam egy bokor mögé, de közben végig hallottam valami neszezést a háttérből. Meg sem fordultam, mivel nyilván látott már fehér embert pisilni az illető. Mikor kijöttem a bokor mögül, akkor vettem észre, hogy egy róka mereszti rám a szemeit, majd mikor elindultam felé, gyorsan elrohant. Kis perverz kukkoló... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!