Már több embertől és több fóumon olvastam hogy ha egy nő állandoan tangát hord akár medőséget is okozhat. Nektek mi a véleényetek erről???
2010. júl. 2. 13:37
1/10 anonim válasza:
Ezt kifejtenéd bővebben? A tangának pontosan melyik az a tulajdonsága, ami meddőséget okozna? Én még ilyent nem hallottam!
2010. júl. 2. 13:41
2/10 anonim válasza:
AKÁR meddőséget is okozHAT. Szerintem tízezer nőből max egynél, akinek annyira kívül van a méhe vagy nem tudom mije.
2010. júl. 2. 13:41
3/10 anonim válasza:
Nem meddőséget, függőséget!
2010. júl. 2. 13:43
4/10 anonim válasza:
mekkora baromság... kitalálnak már minden hülyeséget!
2010. júl. 2. 13:46
5/10 anonim válasza:
elég hülyén hangzik
mindenesetre nem egészséges az biztos de meddőséget nem okoz
(én nem hordom)
2010. júl. 2. 13:48
6/10 anonim válasza:
Állítólag csak közvetetten okozhat. Mivel az a vékony pánt teljesen benne van a fenekedben, ahogy mozog, a végbélnyílásodtól a baktériumokat a hüvelyedhez juttathatja. És bizonyos fertőzések okozhatnak meddőséget.
Nem tudom mennyi igaz belőle.
2010. júl. 2. 14:59
7/10 anonim válasza:
Jól mondja a 14:59-es.
A tanga azért egészségtelen, mert a végbélből "bedörzsöli" az ottani bacikat a vaginába és/vagy a húgycsőbe. Főleg az utóbbi szokott gyakran elfertőződni, ami "felfázáshoz" vezet (azaz csíp a pisi és gyakran kell vizelni. Ezt a kórképet bizonyítottan 80%-ban az E. coli okozza, mely "normális esetben" a vastagbélflóra alkotója). Természetesen, ha a hüvelybe kerülnek a kórokozók, (akkor jön a sokféle folyás), akkor onnan NAGYON RITKÁN felszállnak egészen a méhig, onnan petevezetékbe, és ha a petevezeték begyullad, az hegesedéssel gyógyulHAT, így a petesejt nem tud eljutni a méhbe, melynek meddőség a következménye.
De a tanga viselése nem feltétlenül vezet meddőséghez, ez erős túlzás...
2010. júl. 2. 15:56
8/10 anonim válasza:
Én pontosan azok közé tartozom,amit az elöttem lévők írtak.Sajnos én nagyon érzékeny vagyok ott lent,és nem egyszer volt már komoly fertőzésem,sőt műtétem is a tanga miatt.Pedig már rengeteg orvos mondta hogy ne használjak tangát.34 éves vagyok,és még sosem voltam terhes,most vannak folyamatban a meddőségi vizsgálataim,de márannyi fertőzésem és ezáltal műtétem volt,hogy csodálkozni fogok ha lehet gyerekem.4 éve nem hordok már tangát,és meg kell hogy mondjam sokkal kényelmesebbek már a francia bugyik,és kimondottan zavar ha egy picit véletlenül bevág.Tangát már sosem fogok hordani,divat vagy sem....az egészségemnek már annyi.Legalábbis nőgyógyászatilag.
2010. júl. 6. 20:52
9/10 anonim válasza:
Én 6éve tangát hordok, nekem is sok bacim sőt már gombám is volt odalenn hogy az miatt e azt nem tudom de szerintem inkább az miatt hogy valami a hüvelyemben nem megfelelő a ph érték vagy ilyesmi.Amugy meg nem hiszem hogy meddőséget okozna hisz van egy szépséges kislányom(L).
Üdv
2010. júl. 7. 22:31
10/10 F Szilvia válasza:
Én rég óta, kb 16éve hordok tangát és van 2 fiam.Hunor a legkisebb nemrég született, és végig tanga volt rajtam még a terhesség alatt is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!