A tanga bugyi káros?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 16:52
1/11 anonim válasza:
Tangát használva sokkal könnyebben eljutnak a fertőzés okozó baktériumok a végbeledből a hüvelyedbe.
Meg szerintem kényelmetlen is, de ez már személyes vélemény.
2/11 anonim válasza:
igen....nekem mondta a nőgyógyász hogy ha akarok gyereket akk ne hordjam, mert a tanga meddőséget okozhhat!
4/11 anonim válasza:
Hehh...mégis hogy okozhat meddőséget. Tartsd be a higiéniás rendszabályokat és semmi gondod nem lesz. Amúgy nem értem, hogy mégis hogy juthat el a végbeledről a baci tangával jobban, mint szimpla bugyival (mely utóbbi nagyon szeret a feneked közepére csúszni=P)
5/11 anonim válasza:
Miért van az hogy a nőknél minden ami szexi rajtuk,az káros?Tűsarkú cipő,tanga...,ez a párositás pedig jól mutat egy nőn;) 28F
6/11 anonim válasza:
Tegyél le egy nógyógyász meg egy ortopéd szakvizsgát, és majd megtudod.
7/11 anonim válasza:
Ja, meg hordjál te tűsarkút és tangát naphosszat.
8/11 anonim válasza:
"Ja, meg hordjál te tűsarkút és tangát naphosszat."
Inkább meghagyom nektek...,nagyon szexik vagytok benne!!!;) 28F
9/11 anonim válasza:
a tanga nem egészséges de azért hogy meddőséget okoz azt nem hiszem
nekem kényelmetlen azért nem hordom+vigyázok az egészségemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!