Használt már itt valaki Siempre (Lidl) vagy Jessa (DM) tampont?
Ha igen, mi a véleményetek róla? Mennyire megbízhatók? Milyen minőségűek? Alapvetően OB-t használok, de gondoltam, hogy kiprobalok valami olcsóbbat is...A Tampax nekem nem jött be, nem tartja úgy a vért magában, átáztam a normállal, holott az OB minivel nem.
Most vettem a fent említett két új márkát kipróbálni, kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra. Volt-e problematok vele, merjem-e élesben kipróbálni, vagy csak otthon először?
Köszönöm!
Direkt kiemeltem, hogy BETÉTET HASZNÁLÓ SZŰZ LÁNYOK.
"Meglepő módon, a lány újszülöttek nagyjából egyharmadánál észlelhető a méhszájseb, mely az anyai szervezetből kerül át a csecsemő szervezetében (hasonló hormonális hatások miatt fordulhat elő például az újszülöttek mellének enyhe duzzanata, vagy éppen a pattanások megjelenése)."
Nagyot mondtál. :D
És ezek hogy derülnek ki kicsiszívem? Ugyanis ott buktad el a marhaságaidat, hogy se csecseműk se szűzlánypk hüvelyébe nem nyúl senki. 🙂 A nőgyógyászati vizsgálatuk nem a hüvelyen át történik. A csecsemők egyharmadánál van? Ez alapján minden csecsemőt megvizsgálnak? Te teljesen meg vagy hibbanva.
Másrészt mindkét nőgyógyászom elmondta, hogy 2 dologtól lehetett. 1. Durva szex ( ami nem volt) 2. Tampon használat. Te is nőgyógyász vagy, hogy felülbírálod 2 orvos véleményét? Biztos nem, mert a csecsemők méhszájátnem nézegeti senki! Egyébként nem hormonális okok miatt alakul ki és nem lehet a szülőtől örökölni. Félelmetes marhaságokat beszélsz. 🙈
"A méhszájseb összefüggésben állhat a szervezet ösztrogénszintjével, és minél magasabb a szervezetben keringő ösztrogén mennyisége, annál nagyobb lehet a méhszájseb kialakulásának esélye. A méhszájseb igen gyakran a várandósság idején alakul ki, és sokszor okoz kismértékű vérzést (főleg szexuális együttlét után). A terhesség alatt kialakuló méhszájseb a szülést követő hónapokban spontán eltűnik.
Szintén befolyásolja a szervezet hormonháztartását, így a méhszájseb megjelenését is, a hormonálisfogamzásgátlótabletta. A tablettát szedő nőknél valamivel gyakoribb a méhszájseb.
A hormonpótló terápián lévő nőknél, akik a menopauza kellemetlen tüneteinek enyhítésére szednek ösztrogént, gyakoribb lehet a méhszájseb."
TÉNYLEG, pont nem hormonális okok miatt alakul ki. :D Úúúú, itt mindenki hazudik!
Házipatika a szakirodalom? 😁😂🤣 Bocsi.😁😁 Akkor nem is szóltam semmit. 😂🤣 Wikipediat is sokat olvass. Az is hiteles forrás.😁
Szűzlányokat fenéken keresztül vizsgálnak ha nagyon muszáj. Mintát picike pálcikával vesznek, nem mélyről. Be sem nyúl nekik az orvos a szűzhártya miatt. Nemhogy kacsával, az még felnőtt szűkebb nőket is felsért. Nem kell mindent elhinni ami az interneten fent van. Tudod állítólag a Jeti is létezik 😉 dokumentum filmet is forgattak róla. Fent van a neten. Meg.az ufókról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!