Valaki használt már mosásra a Lidl saját márkás Formil nevű mosószerjét?
Én egyszer vettem és soha többet.
Látod, a vélemények megoszlanak!
2 literes mosógél 7-900Ft, ...hát ...én a helyedben vennék, kipróbálnám, ha nem jön be elhasználod felmosáshoz, ha bejön, akkor hurrá!
Szerintem nem tisztított rendesen, csak ennyi.
Olyan foltok is benne maradtak, ami mással simán kijön, a színek is olyan "használtak" lettek, stb.
De mondom, ne hallgass rám, az 1-es válaszoló meg van vele elégedve, lehet, hogy bennem a hiba.
Megjegyzem egyéb Lildl-s saját márkás cuccal meg vagyok elégedve, rendszeresen veszem azokat, de pl. a mosogatógép tabletta is kritikán aluli.
Én is azt az öblítőt használom, teljes megelégedésemre.
Kár, hogy nem arról kérdeztél!:)
#1-es vagyok.
Nincsenek komoly foltok a családban, így nincs nagy elvárás a mosószer felől :D
Próbáld ki, aztán meglátod milyen. Az illatát szeretem, de az ugye nem számít mosószernél, mert úgyis az öblítőt fogod érezni (ha jó a mosógéped).
Nekünk sincsenek nagy foltok a családban, sőtt ritkán ha van folt a ruhán ( pl: evéstől, vagy ha valami rá cseppen a ruhára), szóval tényleg ritkán. Akkor szerintem kipróbálom, a ruha színével nem tesz gondot? Pl nem fakul ki? És az anyagával sem?
Köszönöm az eddigi kedves válaszokat :)
Amit az osztrák ariel kapszula nem hozott ki, azt bizony a formil igen.
Ugyhogy most már ezt fogom venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!