Első nőgyógyászati vizsgálaton mit csinálnak, mit kérdeznek? Szűz vagyok, mesntruáció kimaradás miatt megyek
Figyelt kérdés
2019. márc. 1. 17:08
11/18 raklógecmő válasza:
Általában annyit szoktak hogy fiu lesz vagy abortusz
12/18 A kérdező kommentje:
Most jött meg.
Nem ez az első, hogy kimarad egy hónapba. És rendszeresen jön egy darabig, aztán kimarad. Ezért is akarok elmenni
2019. márc. 2. 10:43
13/18 anonim válasza:
Hány éves vagy? Szerintem 20 alatt nincs ezzel semmi gond.
14/18 A kérdező kommentje:
16 vagyok. De ha beáll egyszer rendszeresre, aztán késik egy hetet az nem normális
2019. márc. 2. 12:47
15/18 anonim válasza:
Ilyen korban ez teljesen normális, de te tudod. A szűz lányokat nem feltétlenül vizsgálgatják, csak ha nagyon muszáj, direkt azért, hogy elkerüljék a lelki megterhelést. A bimanuális vizsgálat egyébként úgy zajlik, hogy egyik kezén két ujját behelyezi a hüvelybe, másik kezével a hason tapint, keresi a kóros eltéréseket. Ez általában nem fáj, max. egy kicsit kellemetlen, de mondom, szerintem téged kímélni fognak. A hüvelyi UH helyett hasi lesz, ha egyáltalán csinálnak (egyébként a hüvelyi se fáj egy már szexuálisan aktív nőnek, neked lehet, hogy kellemetlen lenne). De valószínűleg semmi kórosat nem fognak találni, és annyit fognak mondani, hogy várjál még pár évet, mert magától rendeződhet, 18 év felett már nagyobb biztonsággal írnak fel gyógyszert.
16/18 anonim válasza:
Vannak tini nőgyógyászati rendelések.
Alul linkelek egy oldalt, ott leírják milyen vizsgálatok lehetnek.
Igazad van, hogy el szeretnél menni orvoshoz, nem is értem azokat a kommenteket, hogy minek mennél.
Kedves nőgyógyászt (nő) tudok ajánlani, de az is magánrendelés és nem olcsó.
17/18 anonim válasza:
Egy hét ide vagy oda, bármely életkorban belefér.
De jól teszed ha elmész, egyrészt megnyugtat, másrészt nagyon gondos vagy. Uh max hasi lesz, különben nem nagyon fog megvizsgálni inkább csak kikérdez.Ha tényleg gáz lenne (de nincs), végbélen keresztül meg tud vizsgálni a doki szűz lányokat is.
18/18 anonim válasza:
A bimanuális vizsgálat azt jelenti, hogy egyik keze 1-2 ujjával benyúl neked, amig a másik kezével végig tapogatja az alhasad, a hüvelyi UH pedig egy hosszúkás rudat (nem túl vastag) feldug neked és monitoron látja a hüvely belsejében levő dolgokat. Nem fáj, csak értelem szerűen ciki kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!