Menstruáció kimaradás, nőgyógyászati gondok?
A menstruációm közel 2 hete késik. (11 napja)
Közel 1 éve élek szexuális életet, rettentő nagy odafigyeléssel, hiszen történt már ebből baleset ami miatt óvatosak Vagyunk mindketten a Barátommal. A védekezési módszer gumi (sajnos), de Rajta szokott lenni mindvégig, aktus közben többször is ellenőrizzük, utána is alaposan csekkoljuk hogy nincs-e sérülés a gumin (szinte már betegesen). Májusban szedtem fogamzásgátlót 2 napig, de rossz orvos lévén egy elég erős fajtát kaptam, amit nem is bírt a szervezetem, abba is hagytam 2 szem után a rosszullétek okán.
Aztán fel is fáztam elég rendesen..
Ebben a hónapban késett 3 napot a menstruációm, és 9 napig el is húzódott.
Júniusban rendben megvolt.
Azonban most kimaradt/késik. Tesztet csináltam, (a piacon a legérzékenyebb, 99%osan biztos, ami késés előtt is kimutatja), amely hála az Égnek negatívat mutatott. (Isten ments egy gyerkőc, később sem tervezek.) Elvileg a teszt kimutatná ha már lenne valami, ugye?
Sokkal több mint 14 napja történt az utolsó együttlét.
És hiába nem történt semmi baleset, akkor sincs '100%os fogamzásgátlás'.
Tünetek voltak/vannak is, pattanások, mellfájás, nekem mensi előtt hányingerem is szokott lenni, meg jó az étvágyam is ilyenkor, azonban még sincsen semmi.
Elég durván felfáztam most nemrég is, mandulagyulladásom is volt a múlt hónapban.
Fehérfolyásom kicsit sárgás, pettingnél barna darabkákat észleltem.
És sokat járok mostanáig is pisilni.
Lehet valami gyulladás a felfázás szövődményeként vagy gombás fertőzés? Esetleg hormonális baj?
Köszönöm ha végigolvastad, kérem a rosszindulatúak kíméljenek.
Egy tanácstalan lány
Mindenképp mondd el a dokidnak ezeket a tüneteket.
Én kb. három hete kezdtem el fogamzásgátlót szedni, utána 2-3 napig én is nagyon rosszul voltam, hányás, hányinger, gyengeség, szóval ha ezt értetted rosszullét alatt, akkor ez normális tünet volt. Nekem azóta minden rendben van vele, megszokta a gyomrom. Csak gondoltam, leírom tapasztalatként.
Így még nem kaphatott túl sok hormont a szervezeted, meg írtad is, hogy megjött utána, de ezt sok minden befolyásolja. Lehet valami fertőzés is, ahogy írtad, szóval túl sok újat nem tudtam mondani. Tényleg menj el dokihoz.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!