Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonális pattanásra ki mit...

Hormonális pattanásra ki mit javasol?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, kb. 21 éves koromban jelentkeztek ilyen jellegű problémáim. Fogamzásgátlót lenne érdemes erre szednem vagy esetleg valamilyen más jellegű gyógyszert? Ha esetleg valakinek van konkrét tapasztalata, akkor pontos gyógyszer név is érdekelne. Mistral fogamzásgátlón gondolkodtam.

2019. febr. 24. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
A fog. gátlót a nőgyógyász írja fel kivizsgálás és vérvételi eredmény alapján. Nem hasraütésre megy ez.
2019. febr. 24. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Először érdemes lenne bőrgyógyászhoz elmenni, nem feltétlen a fogamzásgátló az egyetlen megoldás. Pár éve nekem az Isotretinoin-t írta fel a bőrgyógyász, szépen helyre is hozta az arcom. Viszont ha hormonális probléma van a háttérben, akkor keress fel egy endokrinológust.
2019. febr. 24. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy hormonális probléma ? Ezt már kivizsgáltattad? Rendszeres a menstruációd ?

Legelőször egy góckutatás kellene / fogászat, orr-fül-gégészet/ Ha minden negatív akkor bőrgyógyászat. Pattanások miatt csak igazolt hormonbetegség esetén javasolt fogamzásgátlót szedni.

2019. febr. 25. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Lágy lézer lámpát javasolok a pattanások ellen.
2019. febr. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!