Hagyjam el a fogamzásgátlót?
Nemrég jártam neurológusnál, erős, hányingerig elmenő fejfájás, és évek óta tartó gerincfájdalom miatt. Nos, a gerincemre semmit nem mondott, csak, hogyha nagyon fáj, akkor pihentessem, a foggátlóról viszont említette, hogy érdemes lenne abbahagynom, mivel dohányzom is. Jövő hétre van időpontom a nődokihoz, mindenképpen említeni fogom neki, sőt, viszem a vizsgálati leletet is. Családot még egyenlőre nem szeretnénk, ezért is szedem a gyógyszert. Másrészt pedig a rettenetes erős menstruációs görcsök miatt is. Tényleg abba kellene hagynom a szedését? Most megint menjek vissza a tinédzserek szintjére, hogy közel 30 évesen bohóckodjunk a gumival? Na ne már. :/
Köszönöm a választ előre is.
N29
Nem vagyok éretlen, amit a nőgyógyász mond, azt megfogadom. Miért gondolod, hogy éretlenségre vall az, hogy nem szeretném a gyógyszert letenni, ami sokkal könnyebbé teszi azokat a "nehéz" napokat, plusz még véd is mellette a terhesség ellen?!
Utoljára 17-18 éves koromban szexeltem óvszerrel, na mondanom sem kell, hogy ritka sz@r élmény volt. Bal.f.aszkodi,mire felhúzod, addigra lelankad stb, na nem.
Aurás migrénnel egyáltalán nem szabad kombinált tablettát szedni (stroke kockázata miatt), sima migrénnel meg nem javasolt. Azért nem csak gumi és tabletta létezik a világon. Ott kezdődik, hogy létezik ösztrogénmentes tabletta, amit lehetne szedni, vagy van spirál pl...
De azért a gumi sem akkora katasztrófa, mint ahogy egyesek beállítják. Felrakni kB 2 mp, ha annyi idó alatt lelankad, az régen szar...
Inkább a gumi, mint egy stroke, de te tudod. De mint mondtam, azért vannak még lehetőségek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!