Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dr. Dikó Mariann nőgyógyász...

Dr. Dikó Mariann nőgyógyász jó orvos?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 22:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
igen többször is:)
2010. okt. 2. 11:46
 12/15 anonim válasza:
És bekell jelentkezni hozzá? És lehet szülő nélkül is menni? És mégegy kérdés kell fizetni?:D
2012. aug. 5. 17:35
 13/15 A kérdező kommentje:

nem kell bejelentkezni, csak TAJ kártya kell

szülő nélkül lehet menni és nem kell fizetni

2012. aug. 5. 21:16
 14/15 A kérdező kommentje:
2012. aug. 5. 21:18
 15/15 Pila Lavela válasza:

kedves fórumozók! Az én tapasztalatom/véleményem az alábbiakban foglalható össze:

Ha nem vagy neki szimpatikus akkor sok jóra ne számíts. Én több mint tíz éve voltam a doktornőnél. Kedves velem sosem volt, sokkal inkább lekezelő és arrogáns. Azóta felnőttem és azóta is bennem van egy tüske a doktornővel kapcsolatban. Az ember bizalommal megy el a nőgyógyászhoz és egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben nem bírálatot vár hanem segítséget. Véleményem szerint akkor is megértéssel kell egy gyermek(!) nőgyògyásznak a kis betegéhez fordulni, ha a probléma bagatellnek számít orvosi fejjel. Még jó, hogy ezt sok év tanulás után az orvos ezt hipp-hopp megállapítja, ezért járt egyetemre, ez a dolga, szép is volna ha ez nem menne.Az ítélkezés viszont nem dolga.legalábbus nem ilyen durva, posztó módon.

Persze az orvos is ember, vannak rossz napjai, de úgy gondolom az egyéni rossz napokat háttérbe kell szorítani pláne ha valaki ilyen szenzitív területtel dolgozik, különösen akkor ha gyerekekkel. A fentiek okán, a mai napig rossz érzéssel gondolok vissza a doktornőre. Szakmailag biztosan jó de az empátia hiányzik belőle. Szerintem egyszerûen tahó.

2016. aug. 23. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!