Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dr. Dikó Mariann nőgyógyász...

Dr. Dikó Mariann nőgyógyász jó orvos?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 22:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Női nőgyógyász? El nem tudnám képzelni!!Úgy kezdődik,hogy rövid az ujja.És szerintem mindent hisztinek tart,mint a többi nő nőgyógyász.
2010. júl. 1. 22:14
 2/15 A kérdező kommentje:
gyereknőgyógyász
2010. júl. 2. 13:30
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Előző..! Nem bírom ki ezt komment nélkül... ez egy nagyon buta és megalapozatlan kijelentés volt!
2010. júl. 8. 15:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Előző! Ugye dolgoztál már kórház nőgyógyászatán évekig??

Ugye láttad a különbséget a beleérzőképességben, a megértésben és kedvességben??

Tisztelet a kivételnek.

2010. júl. 8. 17:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen ráhibáztál! Évekig kórházban dolgoztam. És nagyon sok trehány, lekezelő férfi nőgyógyász kollegát is ismertem és bizony több női kollega is überelte őket mind szakmailag, mind emberileg.
2010. júl. 8. 18:01
 6/15 anonim ***** válasza:

sztem a vitatkozást értékeli szerencsétlen kérdező.. : D

én adnék választ ha tudnám ki ez a nő :D

de ha már egy nőgyógyász nő.. lehet h nem rossz :d

2010. júl. 8. 23:33
 7/15 A kérdező kommentje:
senki se ismeri?
2010. júl. 9. 09:50
 8/15 anonim válasza:
Én ma voltam nála...egyből egy teszttel kezdte,aztán megvizsgált,jóó sokat beszélgettünk,adott naptárat és felküldött vérvételre...nagyon paráztam,de barátnőm megnyugtatott mielőtt elindultam,h semmi nem lesz,mert ő oda jár és igaza lett...csak ajánlani tudom,bár miatta szenvedtem egy kicsit vérvételen....csupán 2 üvegcsényi vért vettek(a kisebb fajtából)...tiszta drakula jelenet lehetett volna...előttem a nő forgatta és számolgatta az üvegeket,másik szúrta a kezemet és bohózkodott...úgyhogy nekem is gyorsan eltelt fél óra...ne aggódj,nem lesz semmi baj
2010. szept. 22. 13:53
 9/15 A kérdező kommentje:

értek köszi

amugy hány éves vagy?

miért kellett a vérvétel?

2010. szept. 22. 16:17
 10/15 anonim válasza:
decemberbe töltöm a 16-ot és nagyon vékony vagyok,kedden voltam nála,felírt egy vastablettát,de rosszul vagyok tőle,úgyhogy ma megyek vissza ha minden igaz....martofel fol rágótablettát kaptam,csokis ízű és hányingerem van(most is)+ alhasi fájdalmaim vannak.de legalább csak 1 havi adagot írt fel(1600 ft körül volt) a 3 havi helyett.te voltál már nála?
2010. szept. 30. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!