Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A szűzhártyámon 2 lyuk van,...

A szűzhártyámon 2 lyuk van, lehet ebből gondom?

Figyelt kérdés

Mikor elkezdtem tampont használni, még szűzen, akkor vettem észre, hogy 2 lyuk van rajta, konkrétan beleakadt a tampon, amikor húztam ki.

Azóta már rendszeres nemi életet élek, 4 év kb, de a szűzhártyám nem szakad még el... viszont úgy érzem, mintha "kinyúlt volna".

Lehet a későbbiekben valami bajom ebből? Pl, ha szex közben mégis elszakadna, de rossz helyen....

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2010. júl. 1. 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
honnan veszed, hogy 4év alatt nem szakadt el?! :O
2010. júl. 1. 16:36
 2/9 A kérdező kommentje:

mert, ha benyúlok, akkor meg tudom fogni:D

szóval a bemenetnél van ilyen kis "pánt"

keresek róla képet/rajzot, de még nem találtam:S

2010. júl. 1. 16:37
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

olyan, mint a 2. kép.

2010. júl. 1. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nem akadályoz semmiben, akkor nincs gond. De ha zavar, menj el nőgyógyászhoz és elcsippenti neked:)
2010. júl. 1. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Úristen!:O ne haragudj de nekem ez durva volt 4év alatt át kell szajadni a szűzhártyának be baszna ha nem!meg honnan tudod h 2 lyuk van rajta?én is használtam szüzen tampont ilyen azér nem volt h beleakadt.sztem menj nőgyógyászhoz.
2010. júl. 1. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Bele fogsz halni.:(
2010. júl. 1. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:
43%_osnak: Csak úgy mondom, hogy vkinek annyira rugalmas, hogy csak szülésnél szakad át. Mégis miért kellene átszakadnia? Szted nem lehet úgy élni, hogy nincs átszakadva?...
2010. júl. 1. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy mégis 'miért szakadna át?' mert valószínű az lenne a természetes azért hívják szűzhártyának.Egy szóval nem mondtam h nem lehet úgy élni h megvan,csak én még ilyenről nem hallottam,enyi az egész!
2010. júl. 1. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Húú.az a második kép brutál.szerintem emnj el egy nőgyógyászhoz és kérd ki a véleményét ha nem is csippenteted el.;)
2010. júl. 2. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!