Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mennyire korrekt,...

Szerintetek mennyire korrekt, hogy a meddővé válás korlátozva van Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nem polgárpukkasztás, az teljesen normális, hogy 18 év alatt nem lehet megtenni. Viszont 18 év felett engedélyezném, nem csak 40 éves kor felett meg 3 gyerek. Politizálni nem szoktam, Fideszes, vagy fidesz ellenes sem vagyok. 18 felett sztem jogunk lenne eldönteni, hogy mit csinálok magammal. Nem szuka tenyészkutya vagyok. ha megbánom, akkor ez én bajom, nem? 12 évesen se akrtam gyereket, 18 évesen sem, és most 26 évesen sem, és nem is lesz! Mennyire korrekt ez, hogy ezt korlátozzák? Ennyi erővel szilikon mellet se kellene engedélyezni 18 alatt, bezzeg azt lehet szüli engedéllyel 18 alatt is. Mondom ezt szilikonos nőként.
2019. febr. 14. 13:28
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Minden megoldható, nekem pl. porcelán fogam lett szülői beegyezéssel 14-15 évesen. Szülői felelősségre. Saját felelősségre, miért ne lehetne 18 évesen vki meddő? Aki azt hiszi, hogy az én vagy más nő lelkivilága miatt, az nagyon nagyon nagyon naiv. tenyészkutyának néznek minket.
2019. febr. 15. 13:32
 22/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ne érts félre, én is 30-hoz közelítő nő vagyok, aki nem akar gyereket. :)

Csak nem vagyok híve annak, hogy tiniként hozzunk végleges döntéseket...

2019. febr. 15. 15:02
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

A 18-at korainak tartom, mert ha belegondolok, hogy gondolkodtam akkor és most, 31 évesen, akkor ég és föld....

A mai fogamzásgátlókkal nincs sok gond, és a hormonokra nem kell úgy gondolni, mint vmi mumus. Nagyon fontosak az életünkben, azok szabályoznak mindent. Jobb a természetes, saját hormonunk, de ha szükséges, akkor külsőleg bevitt hormonokkal kell azt pótolni, ennyi.... Ezért én a helyedben szépen szedném tovább.

Persze, ez a te döntésed és elég idős vagy már ahhoz, hogy ezt a komoly döntést meghozd.

Szerintem jobb döntés, hogy nem vállalsz gyereket, mert negatív attitűddel valószínűleg nem lennél jó anya, és ha vállalnád is a gyermek felnevelést, nagyon komoly pszichés problémákat okoznál neki. Akár tönkre is tehetnéd egy életre, arra meg nincs szükség.

2019. febr. 19. 14:18
 24/27 A kérdező kommentje:
Biztos jó anya lennék, mert önfeláldozó típus vagyok, én szenvednék eleinte. Akkor inkább örökbefogadás, én nevelném olyan 8-10 éves kortól. Onnantól már van türelmem a gyerekekhez, bár örökbefogadott gyerekkel más. Neki mindent megadnék, de ahhoz az kellene, hogy az én időm, energiám nagy része rámenjen. A fogamzásgátló ideiglenes, én is szedtem, nem egyszer.
2019. febr. 19. 15:36
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a tanácsokat. :)
2019. febr. 19. 15:36
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Minden szemèlyeskedés nélkül írom, hogy nem lennél jó anya, de biztos jó vagy másban. Minden jót!
2019. febr. 19. 17:45
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is. :)
2019. febr. 20. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!