Szerintetek mennyire korrekt, hogy a meddővé válás korlátozva van Magyarországon?
Kérdező!
Ne érts félre, én is 30-hoz közelítő nő vagyok, aki nem akar gyereket. :)
Csak nem vagyok híve annak, hogy tiniként hozzunk végleges döntéseket...
A 18-at korainak tartom, mert ha belegondolok, hogy gondolkodtam akkor és most, 31 évesen, akkor ég és föld....
A mai fogamzásgátlókkal nincs sok gond, és a hormonokra nem kell úgy gondolni, mint vmi mumus. Nagyon fontosak az életünkben, azok szabályoznak mindent. Jobb a természetes, saját hormonunk, de ha szükséges, akkor külsőleg bevitt hormonokkal kell azt pótolni, ennyi.... Ezért én a helyedben szépen szedném tovább.
Persze, ez a te döntésed és elég idős vagy már ahhoz, hogy ezt a komoly döntést meghozd.
Szerintem jobb döntés, hogy nem vállalsz gyereket, mert negatív attitűddel valószínűleg nem lennél jó anya, és ha vállalnád is a gyermek felnevelést, nagyon komoly pszichés problémákat okoznál neki. Akár tönkre is tehetnéd egy életre, arra meg nincs szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!