Szerintetek mennyire korrekt, hogy a meddővé válás korlátozva van Magyarországon?
Agyaltam, hogy reagáljak-e egyáltalán. A párom 39, nem biztos, hogy együtt leszünk örökre, ugye semmi sem biztos. lehet elba.sza egy busz holnap vagy engem. Én nem viselem el a gyerekeket a közelemben, irritálnak olyan 12év alatt.
",,miért is szorulnék ápolásra?"
Talán, mert öreg korodra nem leszel olyan állapotban, hogy teljesen el tud látni magadat?"
És várjam el a gyerekemtől, hogy ápoljon? Mire vannak a nővérek, ápolók, akik privátban dolgoznak és minden tiszteletem előttük. Szted hagynám, hogy a gyerekem pelenkázzon? Ez már a legalja.
Nem bulizom, de utazgatok és nekem 0 pluszt adna hozzá az életemhez. NULLA
11: Az nincs rendben, hogy más meg akarja neked mondani, mit tehetsz és mit nem, de az sincs rendben, hogy Te meg belemész egy bizonyítási játszmába, amiben őt akarod meggyőzni, hogy ezt ne tegye veled.
Miközben ott a lehetőség, csak 200 km-t utazni kell hozzá.
FB-on olvastam:
"A természetben, vagy, akinek úgy tetszik, az univerzumban REND van, mivel ott azt jelenti, hogy a helyén van minden és megfelelően működik, kapcsolódik, hat és visszahat....csak az embernél jelent mást, pl. van akinek az a rend, ha a többi ember azt teszi, amit és ahogy valaki más akarja, mert annak a valaki másnak csak úgy van rend, ha mindenki aláveti magát az ő akaratának...tévelygéseink legnagyobbrészt ebből adódnak, hogy ehhez a más akarata szerinti téveszméhez alkalmazkodunk, ahelyett, hogy magunkat illesztenénk bele a nekünk teremtett természeti "rendbe"..."
Franc tudja...
Egyik oldalról akkor az emberek nagyrésze 18 évesen rohanna dokihoz elköttetni magát, aztán később meg lenne sírás-rívás, hogy nem lehet gyereke.
Másik oldalról viszont nem lenne rossz, relatíve biztonságos, onnantól kezdve ingyenes és tökéletesen macera-mentes fogamzásgátlás, és felnőtt ember ugye hadd döntsön a testéről...
Nem tudom, én a 40 és a 18 közé tenném ezen a téren a korhatárt. 18 évesen az ember még éretlen tini, hoz olyan döntéseket, amiket később megbán. Nézd meg, mennyi embernek van megbánt tetoválása. Viszont 30-hoz közeledve azért meg már el lehet dönteni, hogy valaki érzi-e a fészekrakó ösztönt, vagy sem.
Az tetszik nagyon, amit elvileg már tesztelnek: férfiaknál az ondóvezetéket nem elvágják, hanem befecskendeznek egy anyagot, ami megszilárdul, dugót képez, és elállja az ivarsejtek útját. A hatása olyan, mintha elköttetné magát az illető, viszont egy újabb injekcióval a dugó feloldható, és ismét nemzőképes a páciens. Ez nagyon jól hangzik, a vazektómia minden előnye megvan benne, viszont nem végleges.
Nőknél az is a gond, hogy ott egy rendes műtétre van szükség, ami kockázat.
Egyébként ha valaki annyira szeretné elköttetni magát, környező országokban megteheti, illetve mivel Magyarországon "egészségügyi okból" legális végezni, gondolom némi csúszópénzért az orvos "talál" valami egészségügyi okot.
Nehéz kérdés, no. 18 évesen semmiképp nem tartanám jó ötletnek, a 40-et viszont túlzásnak érzem.
14: "Egyik oldalról akkor az emberek nagyrésze 18 évesen rohanna dokihoz elköttetni magát, aztán később meg lenne sírás-rívás, hogy nem lehet gyereke."
Volt egy kb. 10 év, amikor lehetett, és nem rohantak, talán összesen 145-en vették igénybe az összes korosztályból. Keress rá!
14 "Egyik oldalról akkor az emberek nagyrésze 18 évesen rohanna dokihoz elköttetni magát, aztán később meg lenne sírás-rívás, hogy nem lehet gyereke."
Meg mondjuk külföldön, ahol van erre lehetőség, ott se rohannak elköttetni magukat.
14: "Egyik oldalról akkor az emberek nagyrésze 18 évesen rohanna dokihoz elköttetni magát, aztán később meg lenne sírás-rívás, hogy nem lehet gyereke."
De ugye az megvan, hogy létezik spermabank? elköttetés előtt oda szokás bepakolni, másrészt az esetek nagy százalékában visszaállítható az eredeti állapot, ha valaki mégis meggondolná magát.
14: Egyik oldalról akkor az emberek nagyrésze 18 évesen rohanna dokihoz elköttetni magát, aztán később meg lenne sírás-rívás, hogy nem lehet gyereke.
Ja, meg a heréből állandóan lehet kinyerni spermát, ha mégse pakolt volna be a bankba és nem lehetne visszaállíttatni.
64%
Hú, még hányszor írod le lényegében ugyanazt? :D
Tisztában vagyok azokkal, amiket leírtál. A 18-at akkor is korainak tartom.
"az esetek nagy százalékában visszaállítható az eredeti állapot"
Itt az 50% eséllyel sikeres visszaállító műtétre gondolsz? 50% annyira nem "nagy százalék" szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!