Normális, hogy nagyon könnyen felizgulok?
17 éves, szűz lány vagyok. Eddig viszonylag tudtam kontrollálni, hogy mennyire izguljak fel (, ha pl. suliba tört rám, akkor le tudtam állítani).
Jelenleg az első párkapcsolatomba vagyok, és azt vettem észre, hogy már egy hosszabb csók be tud nedvesíteni. Ezen kívül már ha csak rámír képes vagyok kancás lenni.
Normális, hogy ilyen könnyen benedvesedek? Félek, hogy emiatt fogom hamar letudni az első szexet is, pedig azért van bennem egy "minimum 3 hónapot illene várni" elv.
Én is ilyen vagyok. 16 éves korom óta vagyok együtt a párommal, és a mai napig így reagálunk egymásra. Akkor feküdjetek le, amikor mindketten készen vagytok. Nincs “ennyit vagy annyit kötelező várni”, de ne hagyd hogy ráderőltessék. Ne feszülj rá, mert akkor nem tudsz ellazulni odalent.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!