Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér hüvelyi folyás, hüvelygo...

Fehér hüvelyi folyás, hüvelygomba, már nem tudom eldönteni?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, van barátom, élek nemi életet, nem tudom fontos-e.

Kb. fél évvel ezelőtt tapasztaltam először tüneteket: erős viszketés, égő fájdalom, túrószerű hüvelyváladék. Elmentem orvoshoz, mondta, hogy hüvelygomba, írt fel kúpot (valami speciálisan, ott helyben kevert cucc volt), idővel elmúlt.

Azután kb. még 3-szor kezdtem el tapasztalni a tüneteket, de már tudtam hogy ez az lesz ami volt, ezért nem hagytam hogy olyan messzire menjenek el a dolgok, már az első viszketésnél, fehér hüvelyváladéknál vettem Canestent, attól elmúlt.

Most megint tapasztalom ezt a fehéres váladékot, de már nem tudom mi van. Nem viszket, nem ég, nincs szaga (fura szagot csak a legelső alkalomkor éreztem, az már elég durva volt, mivel sose volt még ilyen velem, nem vettem észre időben a tüneteket), semmi más tünetem nincs, csak ez a váladék. Tudom normális alapból a fehér színű hüvelyváladék, de nekem ezelőtt sosem volt, csak mióta legelőször orvoshoz mentem ezzel a dolgokkal, akkor tapasztaltam először ilyen folyást, és azóta (fél éven keresztül) most negyedjére. Szóval már nem tudom eldönteni hogy ez normális-e vagy nem. Egyébként menstruációmmal minden rendben, de ezelőtt soha nem volt ilyen fehér folyásom, max színtelen mielőtt megjött.

Szerintetek menjek nőgyógyászhoz és kérdezzem meg hogy ez normális-e? Veltek volt már ilyen?

2019. febr. 8. 12:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és bocsi hogy kommentben de most jutott eszembe: normális hogy 19 évesen ilyen visszatérő hüvelygombám van? (ha most ez nem is az, már 3-szor biztos előjött) Mit csinálok rosszul? Miért nem tűnik el véglegesen? :(
2019. febr. 8. 12:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj nőgyógyászhoz és vetess kenetet is. Engem tök sokáig kezeltek gombára, már a penész nem nőtt meg a fürdőben annyi kúpot elhasználtam és mint kiderült nem is volt gombám...
2019. febr. 8. 12:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ez a kenet vétel jó ötlet, szerintem megcsináltatom.
2019. febr. 8. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!