Miért nem múlik el? Tapasztalatokat szeretnék lányok.
Csak ötletelek, hátha valamelyik segít:
Fehérneműket teljesen lecserélni? Elvileg elég a 60 fokos mosás, de ki tudja. Nadrágokat, harisnyákat stb.is magas hőfokon mosni.
Használsz-e tampont? Ha igen, egy darabig kerülni.
Mivel mosod magad odalent? Illetve minél kevesebbet érintkezni a tusfürdős, szappanos stb.vízzel.
(alapesetben persze ezek nem okoznak gondot, de esetleg, ha érzékenyebb vagy...)
Milyen hüvelyflóra helyreállítót használtál? Másik fajtá(ka)t kipróbálni?
Nem használok tampont, csakis vízzel mosom magamat odalent. És nem nyúlok oda szappannal.
Használtam Protexin Gynophilus-t meg Santes-t.
Nem tudom mit tegyek már :( a farmert nem tudom mosni magas hőfokon mert tönkre megy. De a fehérnemű cserén gondolkodom.
Tenyesztes kell. Gombara is jo lenne pontosan milyen gomba.
Es ha megvan ujra kura, paroddal total egyszerre es szisztemas szer. Nem ehlyileg kezelni, hanem tabletta szajon at. Nekem az oldotta meg.
En ngyigyasztol gyogyszertarban keszitett tejsavas kupot kaptam, az volt a legjobb.
Es ha ennyire erzekeny vagy felejtsd el a veceulokere leulest, kozos furdot/uszodat is.
Es van olyan gomba aminel nem eleg, hogy szenhidratcsokkentett kajat eszel, hanem eleszto es cukormentes dieta kell...még alkoholt se ihatsz.
De elobb legyen tenyesztes es a parodnak is. Lehet van bacid is es az gyengit le es jon elo a gomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!