Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Én vagyok hisztis, hogy eljöttem?

Én vagyok hisztis, hogy eljöttem?

Figyelt kérdés
Voltam egy magánorvosi rendelőben, ahol már korábban is jártam, és akkor nagyon pozitív volt, viszont legutóbb hatalmas csalódás. Csak általános vizsgálatra mentem, szóval semmi komoly, csak szűrés lett volna, viszont nagyon nem tartották magukat a megbeszélt időponthoz. Fél óra után már szóltam, hogy még mindig várok, és akkor mondták, hogy be fognak hívni mindjárt, de ez 15 perccel később sem történt meg, és szóltam, hogy nem tudom ezt már kivárni, eljöttem. Nyilván, ha valami komoly bajom lett volna, maradtam volna, de így ez elég nagy csalódás volt. Mármint állami intézményekben nem érzem ekkora problémának, nem szeretek várni, de ott más, ingyen van. Viszont 20-30 ezer Ft-os szolgáltatásért elvárom, hogy időben fogadjanak, vagy maximum pár percet kelljen várnom. Csalódtam a helyben, és soha többet nem megyek oda. Szerencsére sok más hely közül lehet választani. Ti mit tettetek volna a helyemben?

2019. febr. 4. 22:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkié hasznos volt.:)
2019. febr. 9. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!