Mitől késik a menstruációm?
Figyelt kérdés
Jó napot!
18 éves vagyok és érdeklődnék hogy mennyi az átlag amit késhet a menstruáció mivel általában 33-36 napra meg jön de most a 42 nap van és még most sem jött meg a menstruációm elég rendszertelen a menstruációm. Párommal védekezünk gumival. 1 alkalom volt amikor mem de akkor is figyeltünk hogy ne történjen meg a dolog. Most kicsit félek. Elég sokat idegeskedtem de ennyit késhet amiatt? Válaszát előre is köszönöm
2019. febr. 3. 13:43
12/18 A kérdező kommentje:
Csinálni fogok ☺️
2019. febr. 3. 15:01
13/18 anonim válasza:
Milyen érdekes, hol magázod, hol tegezed a válaszadókat.
14/18 A kérdező kommentje:
Zavar?? 😂 Erdemes volt ide írnom. Nem muszály olvasni kedves! 🤔🤔😉
2019. febr. 3. 18:22
15/18 anonim válasza:
Szerintem csak simán késik a vérzésed. Írtad is, hogy rendszertelen. A magad megnyugtatására tesztelj, de szerintem nem terhesség.
16/18 A kérdező kommentje:
Teszteltem. És negatív. Tehát akkor sem értem. 43.napja. Köszönöm a normális választ 😊
2019. febr. 4. 14:56
17/18 anonim válasza:
Neked inkább ne is legyen gyereked.
18/18 A kérdező kommentje:
Miért is? Bármennyi nem szeretnéd bár mondjuk semmi közöd. Lesz egyszer.!csak normális életben nem úgy mint a mai tinik hogy éppen 15 évesen 2 gyerek.
2019. febr. 4. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!