Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől késik a menstruációm?

Mitől késik a menstruációm?

Figyelt kérdés

Jó napot!

18 éves vagyok és érdeklődnék hogy mennyi az átlag amit késhet a menstruáció mivel általában 33-36 napra meg jön de most a 42 nap van és még most sem jött meg a menstruációm elég rendszertelen a menstruációm. Párommal védekezünk gumival. 1 alkalom volt amikor mem de akkor is figyeltünk hogy ne történjen meg a dolog. Most kicsit félek. Elég sokat idegeskedtem de ennyit késhet amiatt? Válaszát előre is köszönöm

2019. febr. 3. 13:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem jó a Samsung is és az Iphone is a maga módján. Én inkább a Samsung-ot pártolom mert mindig is azt használtam és nehéz lenne a váltás.

Köszi hogy kérded:)

Igen, rossz kategóriába írtad a kérdésed.

Ha terhes vagy akkor gratu, de remélem már a sulit elvégezted 😊🤗

2019. febr. 3. 13:57
 2/18 A kérdező kommentje:
A kategória egészség, nők egészségében van. Legalábbis én oda írtam. Elvégeztem igen és nem kell gratulálni semmihez remélem. Köszönöm
2019. febr. 3. 14:01
 3/18 anonim ***** válasza:

Mikor volt az az egy alkalom amikor nem védekeztetek?

Attól hogy "figyeltél" attól még nem tudod megakadályozni a teherbeesést. Az elő váladéktól is teherbe lehet esni!

2019. febr. 3. 14:10
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
#2 Azért van már jó kategóriában, mert átrakattam. Szívesen. Elektronikai eszk. -> egyébbe volt.
2019. febr. 3. 14:25
 5/18 anonim ***** válasza:
Mert terhes vagym
2019. febr. 3. 14:35
 6/18 A kérdező kommentje:
Pontosan nem emlékszem mikor volt. Persze tudom hogy attól is lehet. De máskor is késett már csak 4-5 napot. Nem értem miért. Köszönöm hogy át raktad.
2019. febr. 3. 14:37
 7/18 A kérdező kommentje:
#5 normális választ vártam
2019. febr. 3. 14:38
 8/18 anonim ***** válasza:
65%
Először csinálj egy terhességi tesztet,te észlény,aztán ha negatív,akkor lehet tovább agyalni.
2019. febr. 3. 14:43
 9/18 anonim ***** válasza:
40%

"#5 normális választ vártam"

Mi a bajod a válaszomall?! Nem hogy, örülnél neki, hogy a magadfajta kis tinihülyéknek válaszolgatok! Ha annyira okos lennél, csináltál volna egy tesztet!

2019. febr. 3. 14:50
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem mondjátok mi az a teszt? Uristen még észlény. Gondoltam. Nyilván fogok is csak kíváncsi voltam hogy más is járt e már így. 😂😂 Bele beszélitek az emberbe a gyereket. Huhh. Kössz a választ.
2019. febr. 3. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!