Mitől késik a menstruációm?
Jó napot!
18 éves vagyok és érdeklődnék hogy mennyi az átlag amit késhet a menstruáció mivel általában 33-36 napra meg jön de most a 42 nap van és még most sem jött meg a menstruációm elég rendszertelen a menstruációm. Párommal védekezünk gumival. 1 alkalom volt amikor mem de akkor is figyeltünk hogy ne történjen meg a dolog. Most kicsit félek. Elég sokat idegeskedtem de ennyit késhet amiatt? Válaszát előre is köszönöm
Szerintem jó a Samsung is és az Iphone is a maga módján. Én inkább a Samsung-ot pártolom mert mindig is azt használtam és nehéz lenne a váltás.
Köszi hogy kérded:)
Igen, rossz kategóriába írtad a kérdésed.
Ha terhes vagy akkor gratu, de remélem már a sulit elvégezted 😊🤗
Mikor volt az az egy alkalom amikor nem védekeztetek?
Attól hogy "figyeltél" attól még nem tudod megakadályozni a teherbeesést. Az elő váladéktól is teherbe lehet esni!
"#5 normális választ vártam"
Mi a bajod a válaszomall?! Nem hogy, örülnél neki, hogy a magadfajta kis tinihülyéknek válaszolgatok! Ha annyira okos lennél, csináltál volna egy tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!