Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meg fogok halni? Mit tegyek?

Meg fogok halni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy kis bogyó volt a puncimon,olvastam már olyat hogy mással ugyanez volt,és az elis tűnt mert pattanás volt

Remélem velem is

ez van

Kakilás után törlésnél vettem észre de nem tudtam letörölni,egyáltalán nem fáj,kéts3gbe vagyok esve,már imátkoztam Istenhez is.Az orvoson kívűl volt olyan hogy kamillázzuk ,de rajtam kivül senki se tudja,nem akarom elmondani,nagyon féleeek

2019. jan. 30. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, ne imádkozz. Kiderülne hogy semmi bajod, vagy valami triviális dolog ami kezelhető, és akkor egyrészt meggyógyulnál, másrészt nem bolondulnál bele a félelembe meg a halálra készülésbe a semmin. Felül kell kerekedni azon, hogy kínos és kellemetlen dolog másnak egy ilyen problémát elmondani, viszont a legnagyobb hülyeség ignorálni egy problémát és úgy csinálni mintha nem is lenne, közben meg szétstresszeled magad.
2019. jan. 30. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kérdező?
2019. jan. 30. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmi baj sincs kedves kérdező. Kend be szemkenőccsel, ha van otthon valamilyen. Ezek általában tartalmaznak egy kis antibiotikumot. Ettől elmúlik, vagy megérik a pattanás.
2019. jan. 30. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó esetben csak pattanás, de rossz esetben turhás ciszta is lehet akár, mutasd meg egy bőrgyógyásznak vagy nőgyógyásznak. Nem érdemes halogatni.
2019. jan. 30. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Imádkozz hogy az Úr meggyógyítson leányom...
2019. jan. 31. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
A napi imakérésekhez téged is hozzâadtalak.
2019. jan. 31. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, ami így indult, nem mentem kapásból orvoshoz, és két hét alatt elviselhetetlenül fájdalmas lett. (Herpesz+gombafertőzés volt a diagnózis.) Ha az első jelnél elmegyek, akkor is csak adnak egy kenőcsöt, amitől elmúlik, és nem három hétig tart kigyógyulni belőle, hanem pár napba, amíg nem is fájdalmas.

Lehet, hogy neked nincs ilyen problémád, de tényleg az lenne a legjobb, ha szólnál a szüleidnek (ha jól sejtem még kiskorú vagy), és elmennétek nőgyógyászhoz. Csak kívülről fog megvizsgálni, esetleg átküld bőrgyógyászhoz, nem lesz benne semmilyen kellemetlen rész, és 2 perc az egész, nem kell tőle félni. Ha van rá lehetőséged gyereknőgyógyászhoz menj, ők még kedvesebbek, én pl. a Heim Pál Kórházban voltam először, nagyon aranyos volt a nő (sajnos 9 éve volt ez, és amúgy sem tudom hogy hívták, de most is biztosan nagyon kedvesek). Az sem baj, ha nem találtok gyereknőgyógyászt, lehet anyukád nőgyógyásza is kedves, és szívesen visz hozzá, meg úgy általában is túl lehet élni azt a kis rövid vizsgálatot bárkinél.

Tényleg ne félj elmondani, sokkal jobb, ha minél hamarabb kiderül mi az, és hogyan kell kezelni. Úgy képzeld el a vizsgálatot, mint amikor a háziorvos megtapogatja a nyirokcsomókat a nyakadon, meg belenéz a torkodba. Valószínűleg ránéz, és rögtön tudni fogja mi az.

Addig is figyelj rá, hogy csak tiszta kézzel nyúlj oda (de ha lehet azt se gyakran), laza pamutbugyikat hordj, amik jól szellőznek.

2019. febr. 1. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!