Miért nem jön meg? Már 1 hete meg kellett volna jönnie nekem mindig pontosan jön meg, nem szokott késni. Lehet valami bajom ettöl? Mit csináljak ha nem jön meg?
Figyelt kérdés
Terhes nemvagyok2019. jan. 26. 21:06
1/4 anonim válasza:
Semmi bajod, néha késés, kimaradás minden nővel előfordul. Ha a terhesség kizárható várj egy kicsit, ha jövőhónapban sem jelentkezik menj orvoshoz. Szinte 100%-ra veszem, hogy kutya bajod csak simán ilyen hónapod van.
2/4 A kérdező kommentje:
Fogytam is de csak 3 kilot 52 voltam most 49 vagyok. Ugye nem emiatt van ?
2019. jan. 26. 22:05
3/4 anonim válasza:
Lehetséges,hogy a fogyás miatt van. Nagyon kevés a súlyod! A normál ciklushoz minimum 50 kg kell. Kivétel a nagyon kicsi, eredetileg is nagyon sovàny nők,nekik van,hogy elég a 48 kg is. De átlagban kell az 50 kg.
Először is menj vissza 50 kg-ra.
A bmi-d mit mutat? Érdemes lenne ránézni. Vannak netes kalkulátorok. Hány cm vagy?
4/4 A kérdező kommentje:
160 cm vagyok.
2019. jan. 27. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!