Lassan 6 hónapja nem menstruálok, lehet ebből baj?
Na,még egy anorex...
Akkor maradj így. Most erre mit lehet mondani?
Kórosan sovány vagy,a tested kezdi leállítani a felesleges funkciókat. De csak így tovább....
Mert akik alapból annyi kiló, az szervezetileg annyi kiló. Így van felépítve. Mindenkinek a szervezete küzd azért, hogy fenntartsa az általa ideálisnak vélt testsúlyt, ami a te esetedben több. Kaki genetikát örököltünk ennyi :D
Amm én is így voltam vele. 165 cm vagyok én is, 52-54 kilósan már nem menstruáltam, pedig szobatársam ugyanilyen magas és ő simén 48 kiló, de mellé zabál, mint a ló én meg már alig bírtam normálisan gondolkozni olyan kevés súlyon.
Most 165 cm vagyok és 56 kiló és ez teljesen ideális. Amég van ciklusod nem kell aggódni a súlyod miatt...amint nincs onnan tudod, hogy már sok a szervezetednek.
Az is fontos, hogy mennyiről fogytál nyilván, milyen az alap testalkatod, ha azt eszel és annyit amennyit és amit akarsz.
Uccsó voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!