Mit tegyek ha több mint egy hónapja menstruálok?
Nemrég kezdtem menstruálni ez a 4. mensim de ilyen nincs, már több mint egy hónapja tart . Mikor kezdődött erősebb volt ( mint mindig ) aztán gyengült onnantól kezdve hol gyengébb hol erősebb volt. És kb egy héttel ezelőtt megint erős lett most ismét gyenge .... Kb 2 hete voltunk orvosnál aki közölte hogy ez ilyenkor előfordul . Elküldött ultrahangra de ott nem láttak semmit azt mondta hogy szedjek e vitamint . Az utóbbi 2 napban nem jött semmi és nagyon megörültem hogy elállt erre most megint kezdődik . Magándokihoz megyünk hétvégén hamarabb sajnos nem tudunk . És már teljesen ki vagyok idegileg is..... Bocsi hogy össze vissza írok csak már a fejem is fáj .És kezdem azt hinni hogy soha nem fog elmúlni.:( Ha valakinek volt ilyen panasza mit kapott rá ? Hogy múlt el ? Légyszi segítsetek !!
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem nemsoká, hanem MOST! Sürgősségin ellátnak, de ha ki akarsz vérezni, akkor várjatok csak.
Már így is két héttel tovább vártatok, mint normális lett volna, basszus!
Nekem volt ilyen, az első néhány ciklusom után. Megjött a menzeszem, de csak három napig tartott, elmúlt, majd egy hét múlva elkezdődött újra, és nem múlott el. Kb. 10 nap után elmentünk a nőgyógyászhoz, felírt rá valami tablettát, amitől elmúlt. Nem emlékszem, hogy mi volt a gyógyszer neve, de utána soha többet nem fordult elő, pedig már 30 éves elmúltam.
Kivérezni nem fogsz tőle, de ha sokáig folytatódik vérszegény leszel. Az orvos majd csinál vele valamit, a hétvégéig már kibírod. Ne stresszelj rajta.
Az első válaszolóhoz nincs mit hozzászólni . Kedves második nagyon köszi a választ megnyugtattál egyébként azt gondolom hogy elverezni nem fogok mert most nem erős de jön .
Kedves 3. Neked is nagyon köszi biztos nem emlékszel a nevére ? És neked is ilyen sokáig húzódott el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!