Mit tegyek ha több mint egy hónapja menstruálok?
Nemrég kezdtem menstruálni ez a 4. mensim de ilyen nincs, már több mint egy hónapja tart . Mikor kezdődött erősebb volt ( mint mindig ) aztán gyengült onnantól kezdve hol gyengébb hol erősebb volt. És kb egy héttel ezelőtt megint erős lett most ismét gyenge .... Kb 2 hete voltunk orvosnál aki közölte hogy ez ilyenkor előfordul . Elküldött ultrahangra de ott nem láttak semmit azt mondta hogy szedjek e vitamint . Az utóbbi 2 napban nem jött semmi és nagyon megörültem hogy elállt erre most megint kezdődik . Magándokihoz megyünk hétvégén hamarabb sajnos nem tudunk . És már teljesen ki vagyok idegileg is..... Bocsi hogy össze vissza írok csak már a fejem is fáj .És kezdem azt hinni hogy soha nem fog elmúlni.:( Ha valakinek volt ilyen panasza mit kapott rá ? Hogy múlt el ? Légyszi segítsetek !!
A válaszokat előre is köszönöm.
Jó, akkor szenvedj, EHHEZ a mérhetetlen hülyeséghez nincs mit hozzáfűzni!
Komolyan, anyukád hová teszi az eszét, hmmm?! Vagy felnőtt. Én már két hét menzi után kézen fogtam a gyerekemet és vittem az orvoshoz, mert nem normális.
De mindegy, nem érdekel, nem én leszek súlyosan vérszegény, mire dokihoz kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!