Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nolicin antibiotikum miatt...

Nolicin antibiotikum miatt késhet-e a menszeszem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nolicint írt fel az orvos,bár konkrétan azt se tudta mi bajom van,vesemedence gyulladásra gyanakodott.10 napig szedtem napi 2 szemet,kórházban is kaptam 3 infúziót,szó szerint 40fokos lázam volt.még most is féldek h valami nincs rendbe.méhen kívüli terhességre is gyanakodtak,de 2 nőgyógyász is megvizsgált.
2010. jún. 29. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez egy picit zavaros. A vesemedencegyulladás az esetek nagy részében egyértelmű, magas láz, derékfájdalom, a vizelet tele van gennyel. A méhenkívülire ez nem vonatkozik.

Nem a Nolicin miatt késik a menzeszed, hanem a betegség miatt. Gondolom terhességi tesztet csináltál, ha felmerült a gyanú.

2010. júl. 2. 10:32
 2/4 A kérdező kommentje:
4 napja késik csináltam tesztet (negatív lett hála istennek)vesemedence gyulladás meg húgyuti fertőzért mondtak,azt csak kérdezgették h terhes lehetek-e,csak azt sem értettem h minek kérdezik mikor adtam vizeletet is vért is.De akkor ezek szerint nagyon felfáztam,(gondolom)mert amúgy konkrét dolgot 1 orvos sem mondott az utolsó orvos egy másik urológus volt (nem az akinél először jártam)az meg már azt mondta h nem urológiai eredetű!Bocsi h zavaros egy kicsit,de sztem ettől a magyar egészségügytől nagyon mást nem lehet várni!!mert leszarják a beteget!sajnos!
2010. júl. 2. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Az jelenthetett problémát, hogy honnan fertőződött meg a veséd. Alulról a húgycső felől, vagy a szervezetből belülről.

Biztosan a betegség miatt késik a mensid. Ilyenkor szokott, ez normális, amíg minden helyre nem áll.

Attól még, hogy vizeletet néznek, nem jelenti azt, hogy automatikusan terhességi tesztet is csinálnak. A terhességre azért kérdezett rá, mert terhesen nem lehet minden típusú antibiotikumot beszedni!

Jobbulást, hamarosan meg fog jönni, ha teljesen meggyógyultál.

2010. júl. 2. 12:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem,remélem minnél hamarabb rendbe jövök teljesen!És köszi szépen!
2010. júl. 2. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!