Kipattogott/túrós/viszket a punim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 13:05
11/19 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz és vidd magaddal a két barátnődet is! Azt gondolom, ha ilyen könnyen elfajulnak a dolgok felétek akkor nagyon sokan fognak még viszketni és túrósodni a tág környezetedben.Igaz hogy a szex a legjobb játék,de ha sokan vannak egyszerre benne akkor különösen magasszintű higiéniát követel.A játékot idéző jelben értem mert nagyon komoly dolog és személy szerint úgy gondolom,hogy még éretlen vagy rá.Egy 40 éves 3 gyermekes apuka.
12/19 anonim válasza:
Nem lenézés kérdése ha te meg a barátnőid R.BANCOK VAGYTOK,ÉS IGÉNYTELENEK.FUJ!!!!!!!
13/19 anonim válasza:
JA és neked már nem punid van mert az csak a kislányoknak van.A tiedet meg inkább ne részletezzük!!!
14/19 anonim válasza:
Miért hiszem azt, hogy ez egy KAMU KÉRDÉS, és aki feltette, egy unatkozó 10-13 éves FIÚ...
Akinek ilyen baja van, nem szokta kérdezés nélkül leírni a "háttérsztorit", ellenben a tüneteket és azok pontos helyét részletesebben leírja.
15/19 anonim válasza:
szégyelheted magad 15évesen. remélem az anyukád rájön.kivánom hogy komoly bajod legyen ha ennyire felelötlen vagy! 14/L
16/19 anonim válasza:
A 13:11-es és a 13:25-ös vagyok. Én nem nézlek le!!!
17/19 anonim válasza:
Menj be a barátnőiddel az első gyógyszertárba, és vegyél Canesten Combi-t, vagy Pevaryl-G kúpot. Recept nélkül kapható mindkettő, ha pár nap alatt nem múlik, akkor úgyis a doki következik...
18/19 anonim válasza:
Szerintem nem kéne így leb@szni ezt a szegény lányt... nem az a kérdés h mit gondoltok a magánéletéről hanem komoly bajai vannak és ezeket szeretné megoldani mindenki volt fiatal bár ez a bugyi nélküli utazás tényleg para... figyelj menj nőgyógyászhoz ez már elég sulyos probléma :S
19/19 anonim válasza:
Te nem vagy Normális mini szoknyába butyi nélkül uram isten !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!