Van köztetek olyan, aki PCOS és fogamzásgátlót szed?
Figyelt kérdés
Nekem is fogamzásgátlót írt fel az orvos. Több helyen olvasom, hogy nem ajánlott PCOS esetén szedni, mert csak elfedi a tüneteket. Suli mellett nincs időm életmódot váltani, hogy javuljak. Így marad a gyógyszer. Nagy bajt csinálok, ha szedem? 18L2019. jan. 12. 11:50
1/5 anonim válasza:
A gyógyszer felírása előtt megvizsgál. Tehát észreveszi, hogy pcos-ed van, és ha ennek ellenére felírja, akkor szedheted.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, picit érthetetlenül fogalmaztam. PCOS vagyok, ezért írta fel.
2019. jan. 12. 11:54
3/5 anonim válasza:
Ha az orvos is azt mondja, akkor szedheted. Én nem szoktam másra hallgatni, mert sok tudatlan ember van, akik megzavarnának. Ha nem bízol a dokiban, kérdezd meg másik dokitól, de semmiképp sem az utca emberétől!
4/5 anonim válasza:
Én nekem ugyanez volt 12 éve, akkor hallgattam rá. Azt mondta, hogy csak akkor kell vele foglalkoznom, mikor már gyereket akarok. Nos, 2 éve akarunk gyereket... most tartunk a 3. inszeminációnál és ha ez sem sikerül, megyünk tovább a lombikra. Kösz...én ezt kihagytam volna. Lehet foglalkozni a PCOS-sel tudatosan és nem feltétlen kell ezért fogamzásgátló. Egy jó endokrinológust keress inkább, mert ez hormon probléma, nem nőgyógyászati. Én az Endocare központpt vagy a Periodixet ajánlanám. Érdemes rá áldozni és elébe menni annak, hogy mikor gyereket szeretnél, ne kelljen ugyanazokon átmenned mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!