Akinek PCO-ra a tünetek enyhítésére fogamzásgátlót írt fel az orvos, mikor érezte a javulást?
Egy hónapja derült ki a problémám,IR nincs mellette,ez biztos.Viszont a rengeteg gyulladt furunculus nem múlik az arcomról.Két hete szedek gyógyszert.
Nem várok azonnal csodát,de egyre rondább az arcom,már lassan nem tudok emberek közé menni.
(Terhességet nem tervezünk,van gyerekünk,aki a 2.hónapban össze is jött; természetesen diétázom is,amennyire az összevissza munkarend engeni )
Köszönöm a választ!
Már lassan egy éve ilyen csúnya az arcom,nemrég derült ki,hogy pontosan mi okozza.
Eddig mindig valami gyulladásra gyanakodtak,én meg arra,hogy a gyerek születése után más fajra fog.gátlót írtak fel.Azzal egyidőben lett csúnya a bőröm.
Megírom majd,hogyha elkezd javulni,hátha a jövőben valakinek jól jön az infó.
Elkezdtem a 2.levéllel,minimális a változás,de legalább egy kicsit javult az arcom.
Ne várjatok csodát,hatszáz réteg festékkel tudok csak emberek közé menni,de legalább újabb akne nincs.
A 4.levél felénél kezdtek múlni az aknek.
Most kezdtem az 5.et,határozottan jobb a bőröm,persze nem tökéletes.Kell rá alapozó.
Egy gentamicin nevű kenőcsöt is kenek az arcomra napi 2x,egy jó hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!