Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba és vérzés?

Hüvelygomba és vérzés?

Figyelt kérdés
Valószínű hüvelygombám van de nem tudok orvoshoz menni csak 2 hét múlva. A fő problémám nem is a viszketés, égés stb mert az elviselhető. Viszont a vérzés ami aggaszt és így kezelni is félek magam és igazából azt sem tudom hogy lehet-e ha nem menstruációs vérzés. Most kellet megjönnie de kevés és már 2 napja is volt a folyásban pár csepp. Bármilyen hülyén hangzik nem tudom ez most a gombától van(olvastam hogy lehet) vagy a menzeszem vette lightosra magát. (volt már ilyen, gombám még soha) Miért vérezhetek a gombától és ez okozhat maradandó bajt?

2019. jan. 11. 09:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még olyat, hogy gombától vérezne, max olyat, hogy progeszteron hiány esetén van egy kis barnás vérzés, és a progeszteron hiánynak az egyik jele lehet valamilyen fertőzés. Ha most nem jön meg rendesen és utána sem, akkor szerintem fordulj orvoshoz
2019. jan. 12. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!