Miért van közvetlenül mestruáció után hüvelygombám?
Figyelt kérdés
Már nem ez az első hónap hogy mikor az utolsó napokban járok ég és viszlet odalent. Ilyenkor nem is vagyok együtt a párommal és még is valahogy sikerül előjönnie. Miért?2017. jún. 22. 22:41
1/5 anonim válasza:
Mert sosem múlik el. Nincs rendesen kikezelve.
2/5 anonim válasza:
Ki kell kezelni téged és a párodat is!
3/5 A kérdező kommentje:
A párom is kezelve volt krémmel. Én kaptam gyógyszert amit 3 naponként kellett bevennem meg a páromnak is meg kaptam kúpot. Utána nem ia volt probléma de most miután elment a menstruációm megint jelentkeznek a tünetek s már agyon elegem van :(
2017. jún. 23. 10:42
4/5 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, és mondd, hogy neked és a párodnak is írjon fel valamit.
5/5 anonim válasza:
Tampont használsz? Fehérneműk ki lettek fertőtlenítve? A műszálas fehérnemű, főleg a tanga ebben a meleg időben különösen képes visszafertőzni ha nem lett 90fokon kimosva de van amelyiken ez sem segít sajnos és jobb kidobni. Nekem is volt olyan bugyim amit ha felvettem visszatért... hiába a mosás.
Cukrot, fehérlisztet kerülöd? Ez a táptalaja és érdemes ilyenkor diétázni illetve immunrendszert erősíteni pl kasvirág cseppel, kapszulával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!