Hol tartod a tampont, betétet, tisztaságit? Öcsémmel egy szobában lakok. Hova tegyem?
És mi van, ha meglátja egy férfi családtagod? Semmi.
Ez természetes dolog, minden nő menstruál, és ezzel minden férfi tisztában van. Fölösleges a hiszti, nem is értem. Az ilyesminek a wc-ben a helye, márcsak azért is, hogy kéznél legyen.
Akkor a fürdőszobába. Most az jobb, ha kibányászod a fiókodból és elvonulsz vele a fürdőbe?
Ebben nincs semmi gáz. Anyukád hova teszi?
En is a furdoszobaban a polcon tartom, engem nem zavar ha latja apum. Igaz csak o egyedul ferfi a csaladban. Es meg van 2 lanytesom es anyum, o is ott tartja.
Ha teged zavar, akkor jol van a fiokba is:) Amugy hany eves vagy?
15/L
Mi is anyuval csak ketten voltunk otthon lányok,két bátyámmal és apuval szemben.Én és anyu is a wc-ben tartottuk,mivel nekünk is picike ez a helyiség ezért a tartály tetejére volt felrakva kistáskában vagy volt hogy nélküle.
Már elköltöztem otthonról párommal,anyóssal,apóssal,sógorral lakok együtt,most a szobámban van egy fiók direkt az ilyen dolgoknak,ha kell csak kiveszem és elmegyek a wc-re.
De nem értem hogy miért kell ezt apukád meg tesóid előtt szégyellned.Nálunk az ilyesmi nem volt tabu téma,amikor abba a korba léptem és lett barátom is a bátyám elárulta melyik fiókban tartja az óvszert ha esetleg hirtelen kellene.
De ha az ilyesmi nálatok tabu akkor tartsd nyugodtan a szekrényedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!