Fájhat attól a mellem, hogy nő?
"Azt vettem észre, mintha egy kicsit nőtt is volna."
Sportolástól is lehet, és akkor ennek kapcsán a fájdalom lehet izomláz, nem?
"a fájdalomcsillapító is csak ideig-órágig hat"
Ne szedjél orvos tudta nélkül fájdalomcsillapítót hosszabb távon!
Rendszeresen sportolok, ezért tudom, hogy milyen ha izomlázam van a mellemben, de ez egyáltalán nem hasonlít hozzá. Meg így az ünnepek között egy kicsit könnyítem is a gyakorlatokat, úgyhogy biztos, hogy nem izomláz.
Csak ma délelőtt, meg előtte még 2x vettem be emiatt fájdalomcsillapítót, amikor már eléggé kellemetlen volt.
Sziaa! :)
Én is 17 vagyok, nekem nyáron volt ugyanez... Ez el fog múlni, csak próbáld meg ne fájdalomcsillapítóval elmulasztani! Nagyon káros a szervezetednek. A striák megelőzése/kezelése érdekében van egy BioOil nevű olaj, szerintem Rossmannban/Dm-ben lehet kapni. Nekem anya veszi! Nagyon jó!! A hivatalos neve PurCellin Oil. 125ml-set vegyél, próbáld ki. Nekem bevált. Amúgy a melled valószínűleg csak nő, vagy valóban a ciklusod fog változni valami miatt és így jelez a tested.
Ha több, mint 4 hétig tart szerintem mindenképp menj el nőgyógyászhoz, de ne félj. El fog múlni
Szólj ha kell valami
XOXO
Szerintem nem a növekedéstől van. Pontosabban, minden nőnél normális, hogy mensi előtt kicsit teltebbek, keményebbek a mellei, a vérzés során pedig fellazulnak, puhábbak és picit kisebbek lesznek.
Ha túl nagy az ingadozás, akkor az annak a jele, hogy az ösztrogénszinted túl magas a progeszteronhoz képest. Ez így az ünnepek után lehet a sok csokitól is! Pár napig ne fogyassz kakakót, kávét, szóját, mert ezek fitoösztrogént tartalmaznak. De sajnos a sok vegyszer is okozhat ilyen hatást! Próbálj átállni natúrkozmetikumokra, mert a hagyományos testápolókban, krémekben, tusfürdőkben egy csomó olyan vegyi anyag van, amik hamis ösztrogénként viselkednek a szervezetedben.
Igyál sok vizet, fogyassz citrusféléket vagy 100%-os grapefruitlét, narancslét. Ha elhúzódna a probléma, akkor növényi progeszteronkrémmel (google: "ciklusbarát krém nőknek") is kenheted a melled, de szigorúan csak a ciklus második felében, ovuláció után. A fogamzásgátlót nem ajánlom, az csak elfedi a tüneteket, és ha abbahagyod, rosszabbodik a helyzet.
#6 #7
Köszönöm szépen
A perverz f**zok meg hagyjanak már a hülye privátjaikkal. B***us, az egészség kategória, de hogy még valakinek erre is ál a f**za aza azért már durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!