Már egy ideje fáj a mellem. Inkább a jobb mellem fáj oldalt , csak akkor fáj ha hozzá érek ,másképp nem fàj. Eléggé kicsi mellű lány vagyok. Eléggé félek... sokan azt mondjak normális a nőknél de ha elkezdek a neten olvasgatni akkor teljesen megijedek
Nekem is kicsi a mellem, azelőtt szokott fájni, mielőtt megjön. Van, hogy már 1 héttel előtte megérzem. De ha csak akkor fáj, ha hozzáérsz vagy ha gyakrabban fáj, akkor menj el dokihoz, az a biztos.
2018. aug. 14. 20:57
2/9 anonim válasza:
Mellrák esetleg?
2018. aug. 14. 20:57
3/9 anonim válasza:
A mellrák nem fáj - sajnos, csak amikor már nagy a baj.
Meg fog jönni, ennyi. Havonta tapogasd át, illetve ennyi idősen már nőgyógyászhoz is el tudsz menni, neki is kötelessége átvizsgálni, de szerintem nem lesz semmi.
2018. aug. 14. 21:04
4/9 A kérdező kommentje:
15 nap múlva kell beteg legyek . Voltam 2 hónapja nőgyógyásznál de nem mell miatt. Héten volt peteérésem
2018. aug. 14. 21:08
5/9 anonim válasza:
Peteérés miatt is érzékenyebb lehet. A menstruációm első pár évében nekem se fájt, meg se éreztem, az utóbbi 4 évben meg mindig fáj peteéréskor és azelőtt is, hogy megjön.
2018. aug. 14. 21:33
6/9 anonim válasza:
Légyszi felejted el ezt a "beteg legyek" dumát. A menstruáció nem betegség. Pont az utalna betegségre, ha nem menstruálnál. Nevezd szépen nevén a dolgot: 15 nap múlva kell kezdődnie a menstruációdnak. Nagy eséllyel most van ovulációd, attól fáj a melléd.
2018. aug. 14. 21:46
7/9 anonim válasza:
ma 21:48
Ott a szexualitás kategória, oda írkálj ilyen perverz kretén hozzászólásokat, de ne ide!
Vagy ha nem vagy képes értelmes választ adni/írni, akkor jobb, ha itt sem vagy, hapsikám!
Komolyan, olyan undorítóak vagytok, hogy máshol sem tudjátok szexuális étvágyaitokat csillapítani, csak itt, az egészség/nők egészsége kategóriában!
L
2018. aug. 14. 22:01
8/9 anonim válasza:
Miért kaptam 0%-ot, amikor beolvastam egy kretén f***nak?
Más mellét puszilgassa, ne a kérdezőét!
2018. aug. 14. 22:30
9/9 anonim válasza:
Azért fájt neki, mert sokat puszilgatták? És ezért a pasi a hibás? És egyébként te ezt honnan tudod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!