Mostanában sok csokoládét eszek azaz minden nap egy kicsit ez mennyire káros? 17L
Nem tudom mi bajom van de minden este eszek csokit ilyen 5 kockát azt mindig de valamikor csokit és rá ilyen mezes magos kekszet vagy exudalt kenyeret vagy alacsony kalóriás fagyit szoktam
Nemtudom mi van velem, pl régebben utaltam a csokit és egy ideje napi rendszerességgel eszek meg régen majdnem minden nap ettem 1 zacskó chipset de azt már 1-2 éve nem eszek
Meg elkezdtem “fogyókúrázni” azaz oda figyelek mit eszek és mennyit számolom is app-al mennyit eszek egy nap
De itt volt a karácsony ettem ételeket de mértékkel mindent! És keveset ettem és nem is mindenből pl 1 szalon cukor, 2 szelet bejgli egész idő alatt de melle minden nap csoki ja meg egy zacskó m&m amikor éppen mihez volt kedvem😂😂
Meg pl gumicukrot, kitkat, milka társait nem eszem meg a cukros dolgokat meg ételeket is nagyon meg válogatom
Na a lényeg hogy egy ideje kb 900kaloria normális ételt megeszek a többi 600 az meg nassolni való stb tudom ez nagyon nem egészséges és mostanában inkább hajlok az egészséges táplálkozásra és hetente 4 órát edzek(tudom ez nem sok)
És lehet a hormonok vagy valami más állhat a háttérben pl reggel iszok tejet ami tele van hormonokkal, ösztrogén, szója stb meg délután is iszok ilyen 350ml 1 alkalommal
Régen is sok tejet ittam minden nap muzlibe(már nem eszek)
Bocsánat ha értelmetlen vagy következetlen lett, csak próbáltam elmagyarázni mit is eszek és miért eszek így...
És 1 fontos dolog amióta edzek és figyelek a kajára bár most szünetben nem nagyon azóta minden alkalommal csesztetnek itthon hogy salátan meg húson nem lehet élni stb
Én őszintén egészségesen eszek nem csak saláta csirke mert ezen kívül meg 20 fele ételt eszek és minden nap eszek gyümölcsöt, más fele húsokat is, párolt zöldséget, salátát, tojást több fele keppen, tej, joghurtok stb
Nekem egyszer azt mondták, hogy valami vitaminhiány okozza a csoki evést, ez nem tudom igaz-e.
De amúgy az ember változik évről évre, szóval nem hiszem, hogy ennek van valami nagy jelentősége.
Káros-e az eléggé megosztja a véleményt, effektíve minden káros, amit megeszel, csak a kérdés az, hogy a szervezeted mennyire tolerálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!