Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sportmelltartót állandó...

Sportmelltartót állandó használatra lehet hordani? Vagy az csak sportoláshoz hasznos? Káros lehet? Vagy jó hatással van a mellekre az állandó viselete?

Figyelt kérdés

2017. márc. 8. 10:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sportmelltartó függő. Ártani tuti nem árt,jobban tehermentesít. Ami engem zavarna,hogy egy csomó cucc alà nem tudnám felvenni az enyémet,mert túl magasra van szabva a kosara. De ez futáskor, ugráláskor kell. Az enyém Elomi Energise.
2017. márc. 8. 10:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha sportoláshoz használod, akkor jó ha picit szoros a méret, hogy tartson. Szerintem hétköznapra nem jó ha túl szoros. Kényelmetlen lehet hosszútávon, jó hatással nem hiszem hogy lenne. Ha nagyobb cicid van, inkább vegyél minimizer típusúakat, az szintén jól tart és picit kicsinyít. Én is olyanokat hordok ha találok jót.
2017. márc. 9. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!