Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Úgy érzem elájulok mit tehetek...

Úgy érzem elájulok mit tehetek görcsök ellen?

Figyelt kérdés
Bevettem a gyógyszerem meg próbálok pihenni, de most kezdett elfogni az ájulás érzés az ágyban és állandóan kiver a viz és fáj a fejem meg nagyon görcsölök. Mit tegyek ez ellen mostanában ilyen fél percenként elfog a szédülés a wcig nem merek menni meg hányingerem van.
2018. dec. 24. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Hívd ki sz ügyeletes orvost vagy valaki vigyen be!
2018. dec. 24. 11:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Már máskor is volt igy az a baj h senki nem hisz nekem a nőgyógyászom sem talált semmit. A fülem bedugult az előbb olyan mintha viz alatt lennék. Most kevésbé fáj de ugyanúgy ájulásérzetem van.
2018. dec. 24. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Ettél rendessen? Lehet hogy leesett a vérnyomásod. Ilyenkor muszáj lenne kortyolnod folyadékot meg enni egy kis kekszet nekem is szoktak ilyen problémáim lenni ...de most szedek vasat meg pezsgőtabiba lehet magnéziumo+b6-ot mellette mindennap iszom aloe vera gélt asszem ananászos papayás azota normál görcseim vannak
2018. dec. 28. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!