Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fáj a tampon?

Mitől fáj a tampon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először használtam tampont,mindent úgy csináltam mint ahogy ag útmutatóban leírták,de mégis fájt és eléggé kényelmetlen volt.Kezilbadazom heti 5x és ezért jó lenne ha sikerülne.Valaki tud vmilyen tanácsot?Előre is köszönöm

2018. dec. 21. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Minivel próbáltad? Nehezen ment fel, vagy bent volt kényelmetlen, vagy kivételkor fájt?
2018. dec. 21. 13:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát viszonylag könnyen bement,bár többször kellett feljebb tolnom de így is fájt.Azota kivettem de majd megpróbálom kicsit később megint.
2018. dec. 21. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Lazulj el teljesen, a legjobb, ha olyankor próbálod, amikor bő vérzésed van. És ha elég mélyre nyomod, akkor elvileg nem érzed, hogy bent van. Az elején nekem is nehezen ment, de idővel belejöttem.

Azt szoktam még csinálni, hogyha felhelyezem, és furának érzem, guggolok egy-kettőt, ha kényelmetlen, még feljebb nyomom.

kb. Fél ujjnyi mélyen szokott lenni.

Ha gyenge a vérzésed, akkor minit próbálj, meg elsőre amúgyis jobb az.

Esetleg nyúlj be csak simán az ujjaddal, és tapogatózz kicsit, hogy mi hol van, hogy helyezkedik el, stb.

2018. dec. 21. 13:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Minivel próbálkoztam.Köszönöm a tanácsot.Szóval nem biztos hogy valamit elrontottam ha fáj?
2018. dec. 21. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Max annyit tudsz elrontani, hogy nem elég mélyre tolod. Ne aggódj, ki fogod tapasztalni :) Sok sikert!
2018. dec. 21. 14:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2018. dec. 21. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!