Tényleg ez a normális klimax, vagy más bajuk is van?
Elegem van már a sok klimaxos p..ból a munkahelyemen, fiatalabbak, mint én, de kinyitják az ablakot, sarkig, és alá ülnek egy szál rövid ujjú pólóban. Több, mint fél órán át. Aztán újra, és újra. Tél van, -1 fok! 3-4 ilyen nő van,és nem lehet velük beszélni, mert nekik melegük van. Hiába mondjuk többen, hogy szellőztessenek, és utána zárják be, vagy tegyék bukóra, de nekik az kevés.
Szerintem ez nem normális, vagy igen? Ennyire klimaxolnak?
Ez így nem eldönthetö.
Ha benn 24-25 fok van, akkor jogos, hogy melegnek tartják (és ez NEM klímax), és kinyitják az ablakot.
A bukóra nyitott ablak egyébként AZ, ami mellett tényleg meg lehet betegedni, mert folyamatosan sziarog be a hideg, csak éppen nem veszi észre senki.
Egy normál munkahelyen 20 fokos hömérsékletet illik tartani (nem többet), szóval ha ennél több van, akkor a hiba benned van.
Szemmel láthatóan fogalmad sincs arról, hogy a klimax mivel jár!
Ugyanis csak höhullamok vannak, ami pár perc, utána meg inkább fázik az illetö. Ha a kollégáidnak folyamatosan melege van, akkor valószínüleg túl van fütve a munkahely és jogosan akarják normál höfokra levinni a hömérsékletet.
Igen, túl van fűtve, 22 fok van.
4-5-nek folyamatosan melege van, a többieknek 25-30 megfelel.
Ha bukón van, akkor nem megfáznak, hanem azt mondják, kevés hideg jön.
Ha nem klimax, akkor lehet ez valami betegség, hogy ennyire fűti őket valami belülről, mert szerintem normális ember télen felöltözik, ha hideg van, és nem egy szál nyári pólóban ücsörög az ablak előtt. Nem túlzok, több, mint fél óra. És mindegy, hogy nőgyűlölő férfi vagyok, vagy nem, de a női munkatársaim nagy része is így gondolja, hogy ez így nem jó.
Érdekes, én ugyan Németországban dolgozom, de itt a 20 fokos munkahelyen az emberek többsége vagy pólóban ül, vagy esetleg egy kardigán van a fázósabbakon.
A 20 fok egyáltalán nem hideg, az meg, hogy mi van az utcán, lényegtelen.
Mellesleg érdekelne, hogy hány évesek a "klimaxos" munkatársaid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!