Méhnyakrák? Vagy fertőzés?
Nálam ilyen gombás fertőzés, és annak kezelésének következtében volt. Canesten combitól méhszájsebem lett.
Azért azt vettem, mert vény nélkül kapható. Többet sose...
(Egyébként sztk rendelésen korábban sorra kerülnél, én nem húznám az időt...)
Azért koporsót még nem kell rendelni. A kontakt vérzés lehet egy sima méhszájsebtől is, de ha viszketsz is mellé, lehet van egy kezeletlen fertőzésed, ami miatt szex alatt megsérül a nyálkahártya.
De bakker, ne legyél már igénytelen, olyan nehéz évente egyszer elmenni rákszűrésre? Remélem ezután nem hanyagolod el magad.
Egyrészt - méhnyakrákszűrésre évente kell járni. 4 év alatt simán ki tud alakulni, sőt már az is lehet, hogy előrehaladott fázisban van, ami annyit jelent, hogy sokkal kisebb eséllyel gyógyítható, mintha minden évben kivizsgáltatnád és időben elkezdenék a kezelést(amennyiben ez áll fenn). Felnőtt ember vagy, figyelj felelősségtudóan az egészségedre. Hacsak nem akarsz meghalni.
Másrészt - 7 szexpartnered volt, és még egyszer sem jutott eszedbe nemibetegszűrésre menni? Én fiatalabb vagyok nálad, de már így is van annyi eszem, hogy évente egyszer megcsináltatok egy teljeskörű szűrést(HIV, szifilisz, chlamydia stb). Ez ajánlott mindenkinek, aki szexuálisan aktív, függetlenül attól, hogy mennyire gondolod megbízhatónak a partnered/partnereidet. A betegségek bárkit betalálhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!